reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No sie fasolkowo zrobilo :-)

Witam sie poniedzialkowo i gratuluje kreseczek :-)

Ja dzisiaj w lekkim szoku bo mam 12 dc mierze tempke rano a tu skok!!!!!!o_O:O i mnie to niepokoi. Bo moje endometrium chyba nie jest na to gotowa a po drugie wczoraj tylko upojnie bylo :p a w poprzednie dni nie wiec nie wiem czy to ewentualnie by wystarczylo. Kurcze w szoku jestem.... ze tak szybko ona byla. Chyba ze to jednorazowo mi skoczylo i jutro spadnie i za dwa dni wzrosnie na nowo.... no nic nie bede gdybac :-)

Milego dnia zaycze :-)

Watpliwosci nom u mnie tez bylo bardzo fajnie to zorganizowane :tak: A dzisiaj Mezul ma wolne w pracy:-D

Kasikz trzymam kciuki

ImageUploadedByForum BabyBoom1405318039.551000.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405318039.551000.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405318039.551000.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 54
Na bete pojde tylko moge po 10 jak opiekunka przyjdzie.mam nadzieje ze zrobia. Tak myslalam ze cos sie swieci wczoraj w sklepie ecco muisalam wyjsc bo myslalam ze zwymiotuje tak mi skora smierdzialo.
Sciamnial teraz.
Test jest pd czulosci 10

Ostatnia edycja:
Ej no Kasikz nie taki bladzioch. :-D kurde zaje fajny!!!!! Ale jestem zajarana. 2 kasiki na marcowkach beda ;-) jupiiiiiii
Ja to mialam takie bladziochy ze trzeba bylo wzrok wytezyc aby cos dostrzec :-)

reklama
Dziewczyny można dołączyć?
Zaczęłam starania w od wiosny i tak podczytywałam Was troszkę i dziś zakupiłam właśnie Inofolic. Może i mnie się uda :)
Bardzo bym chciała...:(

Do góry