reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
No sie fasolkowo zrobilo :-)
Witam sie poniedzialkowo i gratuluje kreseczek :-)
Ja dzisiaj w lekkim szoku bo mam 12 dc mierze tempke rano a tu skok!!!!!!:O i mnie to niepokoi. Bo moje endometrium chyba nie jest na to gotowa a po drugie wczoraj tylko upojnie bylo a w poprzednie dni nie wiec nie wiem czy to ewentualnie by wystarczylo. Kurcze w szoku jestem.... ze tak szybko ona byla. Chyba ze to jednorazowo mi skoczylo i jutro spadnie i za dwa dni wzrosnie na nowo.... no nic nie bede gdybac :-)
Milego dnia zaycze :-)
Witam sie poniedzialkowo i gratuluje kreseczek :-)
Ja dzisiaj w lekkim szoku bo mam 12 dc mierze tempke rano a tu skok!!!!!!:O i mnie to niepokoi. Bo moje endometrium chyba nie jest na to gotowa a po drugie wczoraj tylko upojnie bylo a w poprzednie dni nie wiec nie wiem czy to ewentualnie by wystarczylo. Kurcze w szoku jestem.... ze tak szybko ona byla. Chyba ze to jednorazowo mi skoczylo i jutro spadnie i za dwa dni wzrosnie na nowo.... no nic nie bede gdybac :-)
Milego dnia zaycze :-)
Na bete pojde tylko moge po 10 jak opiekunka przyjdzie.mam nadzieje ze zrobia. Tak myslalam ze cos sie swieci wczoraj w sklepie ecco muisalam wyjsc bo myslalam ze zwymiotuje tak mi skora smierdzialo.
Sciamnial teraz.
Test jest pd czulosci 10
Sciamnial teraz.
Test jest pd czulosci 10
Ostatnia edycja:
reklama