reklama
Ja sie nie nastawiam generalnie luz - (choc piersi mnie bola i bardzo bola mnie jajniki i podbrzusze ale rownie dobrze moze to byc efekt nowych lekow hsg) i pewnie zrobilabym w srode ale strasznie nie chce mi sie i nie mam nawet czasi jechac na drugi koniec Warszawy jutro na wizyte, wiec wole sprawdzic.
KasikP
Fanka BB :)
Julia możesz mnie wpisać na listę :-):-)
gosiu staraliśmy się 4 miesiące
anula zrobilam 2 testy i wyszly negatywne dopiero dzis o 11 wyszedl mi 1 test pozytywny
majdaczku wyśle ci inofolic
dziewczyny ja nie mierzylam tempy nie wchodzilam na ovuf dopiero 3 dni przed okresem zmierzylam tempe i mialam 37,0
2 dni przed okresem zaczely mnie bolec sutki i brzuch tak z tydzien mnie pobolewał.
Juutro rano jade na betę dam wam znać po poludniu.
Załączam fotke mego testu
Kasikz kciuki
gosiu staraliśmy się 4 miesiące
anula zrobilam 2 testy i wyszly negatywne dopiero dzis o 11 wyszedl mi 1 test pozytywny
majdaczku wyśle ci inofolic
dziewczyny ja nie mierzylam tempy nie wchodzilam na ovuf dopiero 3 dni przed okresem zmierzylam tempe i mialam 37,0
2 dni przed okresem zaczely mnie bolec sutki i brzuch tak z tydzien mnie pobolewał.
Juutro rano jade na betę dam wam znać po poludniu.
Załączam fotke mego testu
Kasikz kciuki
Załączniki
watpliwosci3
Fanka BB :)
Dziewczyny w Niemczech szal straszny jak w sylwestra i kazdy trabi
Aschlee jak u Ciebie??
Fajnie widziec taka radosc ludzi .. szkoda ze w polsce tego raczej nie doswiadczymy..
Kasik wielkie gratulacje!!! :*
Aschlee jak u Ciebie??
Fajnie widziec taka radosc ludzi .. szkoda ze w polsce tego raczej nie doswiadczymy..
Kasik wielkie gratulacje!!! :*
reklama