reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Goska piekny! A jaki juz duzy :szok::-D
Yesenia wspolczuje bardzo. Z facetami tak czasem bywa...

Dziewczyny wyczytalam, ze sluz plodny od razu po @ jest najczesciej przy cyklach krotkich 22-24 dni. Moje cykle to srednio 30 dni. Juz nie wiem co mam myslec.
No nic, m chce juz zaczynac dzialac dzisiaj :szok:
Wiecie co? Chyba nie jestem gotowa :zawstydzona/y:

reklama
Witajcie
Gosia jaki duży brzusio....powiem Ci ze moja bratowa jest prawie w 28 tc a ma niewielki brzusio.Twój jest po prostu boski :-)

Tabasia co Ty masz za psiaka w avatarze? Czy to może seter irlandzki? :cool2:

Misiamonisia tak dokladnie, strzal w dziesiatke :-)
"seter irlandzki mahoniowy demolujacy wszystko co spotka na swojej drodze" - oto pelna nazwa tej rasy :-D

Tabasia jesli chcesz wiedziec co sie dzieje to polecam monitoring;-)

Gosiu piekny brzusio;-);-);-);-)

Yesenia kochana musisz wrzucic na luzzzzz,moze maz czuje nacisk z twojej strony i stad takie jego zachowanie?! Wez z nim szczerze porozmawiaj:-)
Moze on czuje sie jak maszynka robienia dziecka...my kobiety inaczej na wszystko inaczej patrzymy i niedostrzegamy jaka presje wywieramy na swoich ukochanych?
mam nadzieje ze sie pojednacie:-)

Yesenia moje malzenstwo przy pierwszych staramiach dwuletnich wlasciwie sie rozpadlo. Musisz wyluzowac bo po pierwsze dzieci z tego nie bedzie bo stres a po drugie nie bedzie z kim;)

reklama
hej ja tak na szybko.. przepraszam, nie dam rady was nadrobić... :(

Byłam wczoraj na usg... bo coś za mocno ten brzuchol mnie bolał....
ciąża jeszcze bardzo wczesna ale jest bez wątpienia... w macicy :-)
Gin na swoim super nowym sprzęcie (chwalił sie przez połowę wizyty :) ) wypatrzył..... D W A PĘCHERZYKI CIĄŻOWE!!
Póki co jestem przerażona i nie mogę się otrząsnąć!!!!!! Za 3 tyg wizyta... jeden może się wchłonąć... bo to bardzo wcześnie więc nie kazał sie mocno nastawiać...

Do góry