reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Goska piekny! A jaki juz duzy :szok::-D
Yesenia wspolczuje bardzo. Z facetami tak czasem bywa...

Dziewczyny wyczytalam, ze sluz plodny od razu po @ jest najczesciej przy cyklach krotkich 22-24 dni. Moje cykle to srednio 30 dni. Juz nie wiem co mam myslec.
No nic, m chce juz zaczynac dzialac dzisiaj :szok:
Wiecie co? Chyba nie jestem gotowa :zawstydzona/y:

reklama
Witajcie
Gosia jaki duży brzusio....powiem Ci ze moja bratowa jest prawie w 28 tc a ma niewielki brzusio.Twój jest po prostu boski :-)

Tabasia co Ty masz za psiaka w avatarze? Czy to może seter irlandzki? :cool2:

Misiamonisia tak dokladnie, strzal w dziesiatke :-)
"seter irlandzki mahoniowy demolujacy wszystko co spotka na swojej drodze" - oto pelna nazwa tej rasy :-D

Tabasia jesli chcesz wiedziec co sie dzieje to polecam monitoring;-)

Gosiu piekny brzusio;-);-);-);-)

Yesenia kochana musisz wrzucic na luzzzzz,moze maz czuje nacisk z twojej strony i stad takie jego zachowanie?! Wez z nim szczerze porozmawiaj:-)
Moze on czuje sie jak maszynka robienia dziecka...my kobiety inaczej na wszystko inaczej patrzymy i niedostrzegamy jaka presje wywieramy na swoich ukochanych?
mam nadzieje ze sie pojednacie:-)

Yesenia moje malzenstwo przy pierwszych staramiach dwuletnich wlasciwie sie rozpadlo. Musisz wyluzowac bo po pierwsze dzieci z tego nie bedzie bo stres a po drugie nie bedzie z kim;)

reklama
hej ja tak na szybko.. przepraszam, nie dam rady was nadrobić... :(

Byłam wczoraj na usg... bo coś za mocno ten brzuchol mnie bolał....
ciąża jeszcze bardzo wczesna ale jest bez wątpienia... w macicy :-)
Gin na swoim super nowym sprzęcie (chwalił sie przez połowę wizyty :) ) wypatrzył..... D W A PĘCHERZYKI CIĄŻOWE!!
Póki co jestem przerażona i nie mogę się otrząsnąć!!!!!! Za 3 tyg wizyta... jeden może się wchłonąć... bo to bardzo wcześnie więc nie kazał sie mocno nastawiać...

Do góry