reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej :-) witam Was :-) ja jak zwykle często się nie odzywam bo i nie mam o czym pisać, ot tak po prostu :-p ale staram się być z Waszymi postami w miarę na bieżąco :-p ja najbardziej "zapaloną" forumowiczką jestem w momencie kiedy czekam na @, a właściwie gdy czekam ze jej nie będzie :tak::tak::tak:
anula88 ja też wyczekuję, że w końcu mi się uda:-( już nie raz tłumaczyłam sobie, że czas przestać o tym mysleć to może wtedy, ale jak tu przestać mysleć :-:)-:)-(
motylkowa gratuluję synusia :-) cudowne zdjęcia :-)
asmi21 bardzo mi przykro z powodu tego co sie stało :-:)-(

reklama
Jejku ale jestem zla. Nie wiem co z tym telefonem!!! Napisalam posta i nie wyslalo :/ wiec bede edytowac tego i dopisywac ;)

Dziewczyny nie wiem co o t6m myslec: okres skonczyl mi sie 2 dni temu ale jeszcze wczoraj i dzis leciutko plamilam. Mam 9dc dzis. Bedac w toalecie zauwazylam baaaardzo duzo sluzu plodnego.
Cdn...
U mnie zawsze sluz plodny = owulacja. Od kilku miesiecy mam ten sluz zaraz po @ i trwa to jakies 2 tygodnie. Nigdy wczesniej tak nie mialam. Zawsze zaczynalo sie okolo 15dc prze max tydzien. Od kilku lat lecimy na kalendarzyku bo mam regaularne cykle a mlody byl zaplanowany praktycznie co do minuty. Zastanawiam sie czemu sie tak porobilo. To juz chyba na starosc hahahaa
No nic zastanawiam sie teraz czy poczekac jeszcze z przytulaniem pare dni bo mielismy celowac w chlopaczka drugiego czy juz zaczynac staranka w ten weekend.
Bodbrzusze pobolewa i mocne libido...
Tylko to badanie na toxo mnie martwi. Dzwonilam do lekarza i ta z recepcji nawet nie wiedziala o co ja pytam!!! Maja do mnie oddzwonic w poniedzialek i powiedziec czy robia.
Ok. To chyba tyle.

Ostatnia edycja:
Goska za pierwszym razem sie udalo, diety nie stosowalam ;) oczywiscie trzeba to traktowac z przymruzeniem oka ale jakby sie udalo za drugim razem to chyba zaczne wierzyc ;)
Gratuluje synka!!

Ostatnia edycja:
Gośka Fotka!!!!! Myślisz ze zapomniałam :-/ o TYYY

Jak wam mija dzień. Ja zalegam na kanapce, a konfitury z truskawek pultają się na kuchence :)

reklama
Załamałam się na maxa, siedzę i wyję. Byłam dziś na zakupach , wszędzie widziałam dziewczyny w ciąży. Dodatkowo dołuje mnie mąż, on już ze mną nie rozmawia, tylko ciągle mówi podniesionym tonem, kłócimy się już o wszystko. Straciłam już jakąkolwiek nadzieję...:-:)-:)-:)-:)no::no:

Do góry