reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

hej :-) witam Was :-) ja jak zwykle często się nie odzywam bo i nie mam o czym pisać, ot tak po prostu :-p ale staram się być z Waszymi postami w miarę na bieżąco :-p ja najbardziej "zapaloną" forumowiczką jestem w momencie kiedy czekam na @, a właściwie gdy czekam ze jej nie będzie :tak::tak::tak:
anula88 ja też wyczekuję, że w końcu mi się uda:-( już nie raz tłumaczyłam sobie, że czas przestać o tym mysleć to może wtedy, ale jak tu przestać mysleć :-:)-:)-(
motylkowa gratuluję synusia :-) cudowne zdjęcia :-)
asmi21 bardzo mi przykro z powodu tego co sie stało :-:)-(

reklama
Jejku ale jestem zla. Nie wiem co z tym telefonem!!! Napisalam posta i nie wyslalo :/ wiec bede edytowac tego i dopisywac ;)

Dziewczyny nie wiem co o t6m myslec: okres skonczyl mi sie 2 dni temu ale jeszcze wczoraj i dzis leciutko plamilam. Mam 9dc dzis. Bedac w toalecie zauwazylam baaaardzo duzo sluzu plodnego.
Cdn...
U mnie zawsze sluz plodny = owulacja. Od kilku miesiecy mam ten sluz zaraz po @ i trwa to jakies 2 tygodnie. Nigdy wczesniej tak nie mialam. Zawsze zaczynalo sie okolo 15dc prze max tydzien. Od kilku lat lecimy na kalendarzyku bo mam regaularne cykle a mlody byl zaplanowany praktycznie co do minuty. Zastanawiam sie czemu sie tak porobilo. To juz chyba na starosc hahahaa
No nic zastanawiam sie teraz czy poczekac jeszcze z przytulaniem pare dni bo mielismy celowac w chlopaczka drugiego czy juz zaczynac staranka w ten weekend.
Bodbrzusze pobolewa i mocne libido...
Tylko to badanie na toxo mnie martwi. Dzwonilam do lekarza i ta z recepcji nawet nie wiedziala o co ja pytam!!! Maja do mnie oddzwonic w poniedzialek i powiedziec czy robia.
Ok. To chyba tyle.

Ostatnia edycja:
Goska za pierwszym razem sie udalo, diety nie stosowalam ;) oczywiscie trzeba to traktowac z przymruzeniem oka ale jakby sie udalo za drugim razem to chyba zaczne wierzyc ;)
Gratuluje synka!!

Ostatnia edycja:
Gośka Fotka!!!!! Myślisz ze zapomniałam :-/ o TYYY

Jak wam mija dzień. Ja zalegam na kanapce, a konfitury z truskawek pultają się na kuchence :)

reklama
Załamałam się na maxa, siedzę i wyję. Byłam dziś na zakupach , wszędzie widziałam dziewczyny w ciąży. Dodatkowo dołuje mnie mąż, on już ze mną nie rozmawia, tylko ciągle mówi podniesionym tonem, kłócimy się już o wszystko. Straciłam już jakąkolwiek nadzieję...:-:)-:)-:)-:)no::no:

Do góry