reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Yesenia przykro mi. Zastanow sie czy jest odpowiednim kandydatem na ojca. Samotne macierzynstwo jest bardzo trudne dla matki i dla dziecka.

Gośka boskiiiii <3 Zakochalam sie!!

Ostatnia edycja:
ŁAŁŁŁ... Goska ale superancki. Już sie nie moge doczekać mojego. I figure masz świetną po prostu sam brzuszek.
Ja pod wieczór zaczynam jakiś brzuszek widzieć, ale jak dla mnie to jeszcze bardziej taki brzuch brzuchowy niż ciążowy ;-)

jak na razie to nie chce mi się żyć, boję się że może ze mną coś jest nie tak, że się nie udaje, ale nie mogę o tym z nikim porozmawiać...

Goska piekny brzusio :tak:

Yesenia cholerka strasznie mi przykro ze on Cie nie wspiera :( mam nadzieje ze sie ogarnie...

Dziękuje dziewczyny, ledwie co z Iwo II kreski pod światło oglądałyśmy a za chwile trzeba się pakować, każda z Was będzie mieć swoje święto, Asia na swoje się naczekała, Anula..... trzymam kciuki i śle:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

gabis
- ja się boje co będzie dalej z Paulina taki to był ale jakieś 6 tygodni później

reklama
Gośka- jaaaki duuuuży cudny brzuszek! :-)

Yesenia
- a powiedz mi ile się staracie o dziecko? Chłopy też czasem mają gorsze dni, ale to wcale ich nie tłumaczy.

Do góry