reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu z moich obliczeń zdecydowanie na marzec i to gdzieś na połowę... bo to dopiero ok 4 tc...

reklama
dokładnie Asiu... owulacja mi się przesunęła... i to o ile!!!!!!!! co ja przeżyłam w tym cyklu.... masakra!!!!!!!!!

Jedno wiem!!!!!!!! długi cykl nie oznacza cyklu straconego!!!!!!!!!!!!!! pamiętajcie o tym staraczki kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To będzie mój drugi marcowy dzidziol z dłuuuugaśnego cyklu!!!!!!!!!!!!!!!! Z Zuz ostatni @ miałam 5 maja!!! a termin porodu 21 marca (urodziłam 18).... o niej dowiedziałam się ok 23 lipca a byłam w 6 tc... czyli dokładnie tak jak teraz!!!! no może kwestia 3-5 dni będzie...szoook ....

ps sorki za rozwlekłe wypowiedzi ale nie mogę się jeszcze ogarnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Hej
Już się ogarnełam... nie brałam juz dziś duphastonu. Może i zle postepuje ale tak postanowiliśmy z mężem. Może poprostu nie jest nam dziecko pisane ehh. A z drugiej strony jestem w pełni zdrowa wiec moze dodatkowy progesteron jest zbedny bo jesli cos mialo by byc z tego cyklu to bedzie :) czekam na @ jesli sie spozni to wtedy zob.
Poprostu straciłam nadzieje juz.

Lalka, - głowe Ci zmyć, Ja dupka bym brała tak do 14dpo czyli u Ciebie po zabiegu.
Asiu - ze słoneczkiem tak delikatnie
Rurka - spoko, bladzioch wręcz szczernieje z zazdrości o groszka.
Iwo, - ty w końcu w domu?
Aschle, - co u Ciebie?
Yesenia, - nie płakaj, &&&&

U mnie dziś 20dc, pewno najpóźniej w poniedziałek @. Już dziś brzuch pobolewał na @.Nie zdziwiła bym się jakby była około piątku.

Witam nowe dziewczęta,
Pozdrawiam
Całuję.

PaPA

Jolasiu,Malus dziekuje ze pytacie...u mnie w porzadku.Jakos odpuscilam maz ma wiecej teraz weny na starania ja jakos odpadlam...mam nadzieje ze to chwilowy dolek.Zajelam sie tym czym lubie zeby nie myslec.Mam nadzieje ze kiedys sie uda:tak:

Oj słoneczko, to tak jak i ja. Zajęłam się czymś innym. O tym że się zbliża przypomniał mi dziś ból brzucha i dopiero zaczełam liczyć który to dzień bo już wypadłam z rytmu.
U nas zaczeło padać ale pewno centrum burzy i tak przejdzie bokiem.
SWychowałam się w trujkącie trzech rzek. Tak bynajmniej kilka miejscowości było otoczone. Tam jak burza weszła to kotłowało się całe wieki. teraz mieszkam tak, ze z jednej strony mam rzekę. Jak woda przepóści to pogrzmi, popada, jak burza zechce to znajdzie lukę bokiem i zawraca do nas. Ciągnie do miasta.
Właśnie skończyło padać. Ale licha ulewa. A jutro nie zdąży się ochłodzić i w piątek znów dowali upał.

Aggrr sie zdenerwowalam bo napisalam i wszystko mi zrzarlo.....

Watpliwosci
Kochana zdrowiej nam szybko. A co do @ hmmm no gadzina z niej to przylazi wredna jedna.... ale ja Ci to mowie ze juz noedlugo nasza godzina wybije a jak missiiss mowi to tak bedzie ! O!:-D:-);-) ja tez noe cierpie swojej roboty bo mnie irytuje na maxa no ale co zrobic. Mam tylko nadzieje ze juz moje katusze w pracy zakoncxa siew sierpniu :-) po urlopiku :-) zaczynalabym 3 miesiac jakbu sie udalo i wtedy see u later aligator!:-D wiec ja wierze ze nam sie uda!

Majdacxku mi na okres zawsze spada najpierw na 36'5 pozniej nizej. Zobacx jak jutro bedzie. Oby wzrosla &&&& trzymam.

Jeszcze 1'5 h w pracy i do domku.... a i wygralam dzisiaj jakies bony z konkursu o ktorym nawet nie wiedzialam :p

reklama
Do góry