reklama
Przepraszam że się powtarzam ale chcę prosić o Waszą opinię. Wczoraj wzięłam ostatnią tabl luteiny, dziś jest 26 dzień cyklu, test ciążowy negatywny, temp spadła do 36,5. Od kilku dni bardzo bolą mnie piersi , szczególnie dziś , jest apogeum. Czy mogę mieć jeszcze nadzieję!!! ??? Jak myślicie?
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Yesena
Poki nie ma @ jest nadzieja dokladnie. Bo w sumie co ci mozemy napisac.... wszystko sie moze zdarzyc. Oby tempka wzrosla i bys zobaczyla 2 kresecxki :-)
Majdaczek
Przepraszam nie chcialam cie zdolowac. Napisalam tylko to co zaobserwowalam u siebie :-\ poki nie ma @ jest nadzieja kochana!
Anula88
Dziekowac. Oby sie sprawdzilo i szybko zlecialo bo wykituje;-)
Brr mnie deszcz zmoczyl. Lalo a na przystanku miejsca nie bylo teraz siedze na pkp i na pociag czekam bbrr zimno
Poki nie ma @ jest nadzieja dokladnie. Bo w sumie co ci mozemy napisac.... wszystko sie moze zdarzyc. Oby tempka wzrosla i bys zobaczyla 2 kresecxki :-)
Majdaczek
Przepraszam nie chcialam cie zdolowac. Napisalam tylko to co zaobserwowalam u siebie :-\ poki nie ma @ jest nadzieja kochana!
Anula88
Dziekowac. Oby sie sprawdzilo i szybko zlecialo bo wykituje;-)
Brr mnie deszcz zmoczyl. Lalo a na przystanku miejsca nie bylo teraz siedze na pkp i na pociag czekam bbrr zimno
Ostatnia edycja:
Tabasia
Podwojna marcowka :)
yesenia na tym forum jest jedna zasada póki nie ma okresu zawsze jest nadzieja :-)
Bardzo mi sie podoba ta zasada
rurka
Fanka BB :)
yesenia na tym forum jest jedna zasada póki nie ma okresu zawsze jest nadzieja :-)
a ja jestem najlepszym tego przykładem!!!!
reklama
Yesenia wlasnie rowniez jestem za tym jesli niema @ jest nadzieja,bo organizm ludzki niejest tak prosty jakby sie chcialo...potrafi zaskoczyc
Anula kochana gratuluje egzaminu!!!!!!
Rurka coz moge wiecej napisac niz juz napisalam.
Masz juz dwie krechy ale ja i tak bede zaciskac kciuki ty wiesz za co:-)
Ja juz jade do domu,przez cale popoludnie burza gonila burze ciagle lalo...a przynajmniej sie w pracy dalo wytrzymac.
Anula kochana gratuluje egzaminu!!!!!!
Rurka coz moge wiecej napisac niz juz napisalam.
Masz juz dwie krechy ale ja i tak bede zaciskac kciuki ty wiesz za co:-)
Ja juz jade do domu,przez cale popoludnie burza gonila burze ciagle lalo...a przynajmniej sie w pracy dalo wytrzymac.