reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzien dobry :-)

Ja wlasnie zjadlam sniadanko i lexe na stole patrzac na zagerac-jak mi sie nic nie chce.... nie lubie takich tygodni kiedy pracuje po 9,5h dziennie.
Na szczescie skonczylam clo wiec mam ogromna nadzieje ze moj jajnik nie bedzie mnie juz maltretowal. No i ze spokojnie dotrwam do owulki i pozniej do testowania. O ile w ogole owu raczy laskawie zagladnac do mnie :-\

Majdaczku
Jak tam tempka? Czy robilas znow testa?

Pozdrawiam i zycze milego dziona :-)

reklama
Witajcie kochane! Temperatura dalej 36,6 już czekam na @ albo na cud ....
Nie chce mi się myśleć o kolejnym cyklu starań. Dosłownie musiałam męża prosić żeby było przytulanie, poniżać się . Wcześniej chciało mu się cały czas a teraz chyba już znudziło:baffled: Nie mam pojęcia dlaczego się nie udaje???

Witam :)

missiiss Temperatura podskoczyła z 36,8 na 36,9. Niewiele, ale poskoczyła, a nie dalej spada, ale jakoś straciłam całą nadzieję :-(
Miłego dnia życzę.

yesenia a jaką miałaś temp po owulacji? Bardzo Ci teraz spadła?

Ostatnia edycja:
Po owulacji byla 36,7 do 37,00 smutno mi. Ostatnio mam duuuuzo stresow, nie moge sie wyluzowac, nie mam wsparcia od meza, nie ma go ciagle w domu, malo rozmawiamy, klocimy sie. Boje sie sama o siebie ze wpadne w jakas chorobe

Ostatnia edycja:
yesenia jak to zawsze dziewczyny piszą, póki @ nie przylazła, zawsze jest nadzieja :)

anula88 a u Ciebie jak, bo nie wiem, czy czegoś nie przegapiłam?

Ostatnia edycja:
Wczoraj nie moglam zagladac na forum jakis blad mi sie pojawial :/

Rurka bardzo sie ciesze :) gratulacje i zycze jak najmniej stresow w ciazy i zdrowej dzidzi za 8 miesiecy :)

Yasenia trzymam kciuki aby tempka nie spadala :) echh ta niepewnosc :/

u nas staranka w pelni ale temperatura skacze mi jak glupia wiec nie wiem o co chodzi, sluzu plodnego jak na lekarstwo pomimo brania wiesiolka , wzrostu libido jakos tez u siiebie nie zauwazylam a zawsze to byl wyrazny sygnal owu dla mnie :( dobrze ze chociaz szyjka zachowuje sie tak jak powinna , testy owu wychodza mi negatywne wiec nie wiem czy przypadkiem wtym cyklu nie bede miala cyklu bezowu buuu
no nic poki @ nie ma trzeba miec nadzieje ;) za 2 tyg sie okaze czy sie udalo czy nie ;)

mam prosbe czy na liscie staraczek mozna tez umiescic informacje o tych co juz sie udalo :) ile cyklow staran mialy za soba i na kiedy maja termin porodu ?

Witam ....

Majdaczek a dziekuje ze pytasz. .. a ja na spoxie ...tempa 37 ponad .... nie spada. ..cyc od wczoraj nawala, pelny .... @ brak ... jakos mdlo od 2 dni non stop .... zmęczenie mega ... uczucie ciężkości w dole brzucha ... dzis zwkupie chyba testa i jutro albo w sobotę zrobię z ranca ....

Yesenia ja wierzę w cuda ... poczekaj ;-)

hej dziewczyny :tak:

ja Wam powiem z mojego doświadczenia, że najlepiej nie mierzyć temp, nie reagować na każde zakłucie w organiźmie, bo potem jest jeszcze gorzej... jak się wsłuchiwałam w swój organizm to ciągle się doszukiwałam jakiś objawów... potem przyszło poronienie, dół, odpuściłam i jestem już w 20 tyg ciąży :-D

babydust a jeśli chodzi o moje libido jak brałam pigułki i po było praktycznie zerowe, rzadko mi się zachciewało :-(

Witajcie dziewczyny ,
przepraszam ze nic nie pisze ale mam kocioł w domu :p malowanie jej masakra, malujemy sami więc schodzi się , narazie na dole pewnie góry nie zaczniemy nawet bo mój mąż od pon w trasie :(
Rurka GRATULACJE :*
Ja mam dzisiaj 11 dzień cyklu :D pełna nadzieji mam zamiar zrobic dzisiaj test owulacyjny zobaczymy co wyjdzie bd pisac...narazie jednak śluzu płodnego nie obserwuje...hmm raczej oprócz niego nigdy innych objawów nie mam ;/

reklama
u mnie podwyzszone libido to mega silny objaw owu :) fakt ze malz nie daje mi zatesknic za nim
dlatego szybko zrezygnowalam z tabsow bo podczas ich brania sex dla mnie mogl nie istniec ;) a wtedy po co mi tabsy ;)
Tinus ja jestem 14 dc a zawsze 15dc mialam owu :/ a teraz wszystko jakies dziwne :( echh a wydawalo mi sie ze wcale nie jestem taka zafiskowana a moze jednak jestem i cialo mi psikusa robi :(

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry