reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Kasik w tylek chcesz? Okresu nie ma wiec jest nadzieja! moze to fasolek w brzuszku?.ja ledwo zyje przez upal... masakra..
Mychunia piekny domek fasolkowy ;-)
Mychunia piekny domek fasolkowy ;-)
rurka
Fanka BB :)
kasik.... u mnie dzisiaj 50 dc!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet nie masz pojęcia ile razy w tym cyklu wątpiłam i miałam nowe nadzieje...... a nawet nie wiedziałam czy owu była..... więc nie mów hop... póki nie przyjdzie @
najśmieszniejsze jest to, że z Zuzą dokładnie 4 lata temu w identycznie długim cyklu zaszłam i z kalkulatora wynika, że termin porodu jest prawie ten sam ato dla mnie naprawdę dobry znak... że tym razem się uda, będzie dobrze!!!! jestem pełna optymizmu pomimo, że ciąża jeszcze na 100% nie jest potwierdzona...
najśmieszniejsze jest to, że z Zuzą dokładnie 4 lata temu w identycznie długim cyklu zaszłam i z kalkulatora wynika, że termin porodu jest prawie ten sam ato dla mnie naprawdę dobry znak... że tym razem się uda, będzie dobrze!!!! jestem pełna optymizmu pomimo, że ciąża jeszcze na 100% nie jest potwierdzona...
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Blair- rozumiem twą decyzję jak najbardziej. Ślub, przyjęcie, praca. Czas minie. Czas pokarze. Może akurat wtedy. O tym jak pary zaczynały się starać o dziecko i mężczyzna znacznie odsuwał się od sexu to ja już czytałam. On akurat pewno uważa że za szybko na dziecko. To spotykane. Sam ślub jest wyzwaniem. Pewno facet potrzebuje czasu.
Yasenia, - jeszcze czas na test.
Oj, ja teraz dużo w pracy, po 10, 12 h. w weekend jeziorko, czas spędzony na wodzie. Po prostu relaks.
Wszystkim brzuchatkom spokojnej ciąży.
Starającym się powodzenia.
Yasenia, - jeszcze czas na test.
Oj, ja teraz dużo w pracy, po 10, 12 h. w weekend jeziorko, czas spędzony na wodzie. Po prostu relaks.
Wszystkim brzuchatkom spokojnej ciąży.
Starającym się powodzenia.
KasikP
Fanka BB :)
Mychunia super brzusio dzidzuś rośnie pięknie:-):-)
Dziękuje dziewczynki za słowa otuchy to miłe ale dziś nawet cień cienia ie wyszedł:-( więc nie robię sobie złudzeń.
Dziękuje dziewczynki za słowa otuchy to miłe ale dziś nawet cień cienia ie wyszedł:-( więc nie robię sobie złudzeń.
reklama