reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Cześć Kochane ;****

Uffff ale gorąc... Mąż wczoraj rozłożył wentylator więc jakoś żyję :-D

Blair Kochana ;* rozumiem Twoją decyzję i trzymam baaardzo mocno kciuki i wierzę w to że już niebawem pojawisz się na forum z testem albo zdjęciem usg. I pamiętaj że jesteś Silną Babką a takie babeczki się NIGDY nie poddają ;**** Całuję i ściskam mocno

KasikP może na test było jeszcze za wcześnie ? Ja bym jeszcze nie traciła nadzieji ;-) zaciskam kciukasy :-)

Majdaczek kciuki ;-)

Buziaki dziewczyny ;**

reklama
hej hej :-D:-D:-D dobra wiadomość: kolejny bladzioch... dość intensywny i zdecydowanie widoczny!!!!!!!!!!!!! wg moich obliczeń to ok 11/12 dzień po owulacji... więc wręcz maja prawo być blade!!!

zła wiadomość: dopiero w czwartek/ piątek będę mogła się z pracy wyrwać (mam zastępstwo... nie mogę zostawić niepełnosprawnych ludzików moich samych...) żeby na betę iść....strasznie się wkurzyłam rano... bo laboratorium tylko do 11 pobiera krew... a tak się nastawiłam na tą betę dzisiaj... miałabym już 100% pewności...

ale jakoś mi nie smutno... wszystkie objawy i testy przemawiają zdecydowanie za ciążą :biggrin2:

skopiowałam swój post z innego wątku bo nie mam czasu niestety...
buziaki....

rurka to super wiadomość z rana. Życzę Ci, żeby kreseczki na testach ciemniały i to bardzo intensywnie :tak: A o jakich objawach piszesz? Napisz jakie to objawy, może i Ja się czegoś doszukam :-D Ile dni masz do @? Mi zostało jeszcze 5.

Anula, Aschlee Dziękuję Wam kochane za wsparcie. Właściwie to dziś dopiero 10 dzień po owulacji, a 23dc ale jakoś tak się nakręciłam. Wydawało mi się że już coś może pokazać. Strasznie się denerwuje, bolą mnie piersi nigdy wcześniej nie bolały i tylko dlatego mam jeszcze nadzieję.

Ostatnia edycja:
rurka oby bladziochy ciemniały i beta piękna wyszła :-D

yesenia ja robiłam test dwa dni przed spodziewaną miesiączką, bo mnie tak piersi strasznie bolały, więc trzymam kciuki, aby u Ciebie to też było to ;*

reklama
yesenia życzę Ci, żebyś już wkrótce ujrzała II kreseczki. Jeszcze nie wszystko stracone, więc nie łap doła, tylko spróbuj myśleć pozytywnie. Z tego co widziałam na Twoim suwaczku jeszcze masz 4 dni do @, więc test mógł wyjść jeszcze negatywny. Mi zostało jeszcze 5dni.

Mnie też od jakiegoś czasu bolą piersi tak jakoś inaczej. Szczególnie sutki, czuję takie mrowienie. Nie chce się nakręcać, bo strasznie się boję kolejnego rozczarowania :-(

Ostatnia edycja:
Do góry