reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

Starające się: 16

CZERWIEC

rurka -@ 30.06

LIPIEC
anula88 - @ 10.07
yesenia - @ 11.07
lalka - @ 12.07
majdaczek14 - @ 12.07
Charlie20 - @ 14.07
kasikz - @ 17.07
julia0903 - @ 22.07
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07

Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
miglocka - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

Dominika89 - @ 02.08
Tabasia - @ 04.08

POCZEKALNIA
watpliwości3,jołasia,

Ostatnia edycja:
reklama
mychunia, majdaczek Dziękuję za pocieszenie.

Obudziłam się dziś koło 4 rano i wtedy zrobiłam test, tak sobie pomyślałam że spróbuje. Ja tak się pieklę bo gin kazał mi brać luteinę do 25 dnia cyku, potem 26 zrobić test i jeśli wyjdzie pozytywny to dalej ją brać ,a jeśli negatywny to nie. W środę będzie właśnie dzień testowania ale też boję się że to za wcześnie ...

yesenia prosze bardzo:) mam nadzieje ze termin sie zgadza:)
Kochana ja rowniez uwazam ze troszke za szybko tescior ale rozumiem sytuacje:) wierze ze 2 dni beda II kreseczki:):)
I taka mala rada zebys niepisala posta pod postem, ok?:) edytuj pierwszego posta i dopisz jesli ci sie cos przypomnij w krótkim odstępie czasowym:)

Ostatnia edycja:
majdaczek.... ostatnią @ miałam 19 MAJA..... ale tak z pobieżnej obserwacji wydaje mi się że owu była 25/26 czerwca..
gdzieś od 8/9 dni piersi mnie podszczypują, pobolewają, brzuch jak na @ ale tak raz dziennie przez ok godzinę i puszcza, pachwiny trochę mnie ciągną, w ciągu dnia tak do południa a później po południu mam kilkugodzinne zwiechy zamulenia totalnego, mam mdłości od ok 5 dni i odruchy wymiotne na niektóre zapachy i potrawy... bleeee wczoraj jak zobaczyłam majonez w reklamie to myślałam że obiad zwrócę...a lubiłam majonez...:rolleyes2:... brzuch mi wywaliło...(podobnie miałam przy ostatniej ciąży... a teraz tym bardziej, bo od porodu niecałe pół roku minęło) plus sadełko... jest pokaźny i okrągły :szok: nie wiem czym to jest spowodowane... chyba taki już mój "urok" no i waga idzie w górę o jakieś 2 kg... woda mi się zatrzymuje... a no i testy trzy z rzędu wszystkie bladziochy :-):-)

// a ten brzuch to może przez tą wodę która mi się gromadzi w organizmie??? hmmm ??

reklama
Hej :-)
dziś mam 26dc więc myślę że nie za wcześnie po prostu się nie udało..ale to nić nie ma smutów bo 17.07 idę do nowego gina już ma wizytę i wszystko czekam co mi powie przede wszystkich bez umówienia na monitoring nie wyjdę !!!!!!!! :-):-)
Brzuch mnie dalej boli kuje szarpie cholera wie co ale coś tam się dzieje w podbrzuszu.
Rurak &&&&&&&&&
Ysenia powodzenia !!!
majdaczku pamiętam o Tobie bo Ty jakoś tak masz okres jak ja :)
Asiku 8 tydzień hura !!!!!!!:-)
Ewelinka jak się czujesz???
Ja też mam wentylator jest super !!!!!!:-D:-D
Buziaczki dziewczynki !!! :tak:

Do góry