reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej hej ja dzis bylam na wizycie u doktorka , wszystko jest ok lecz dalej sie dziecie nie ujawnilo :) 10 lipca - czwartek mam prenatalne wiec mysle ze sie dowiem :) nadal zakaz seksu, R niepocieszony :)

pozdrawiam was goraco i trzymam mocno kciuki &&&&&&

Kasik ja mysle ze jednak za wczesnie na test:/

Lala jak tam??

Mychunia
Piekny masz brzusiu :-)

Rurka
&&& ale jak juz pewn jestes to i ja watpliwosci nie mam :-D

Majdaczku
&&&& zacisniete :-) musza byc 2 krechy!!!!;-)

A ja juz sie saunuje w pociagu normalnie smazing plazing wagonowy :-\ wyslalam dzisiaj cv na icc tam gfzie maz sie dostal :-) dzisiaj do niego dzwonili ze sie mu udalo :-) ja wyslalam choc ju nie ma tej oferty to przeslalam na specjalnego maila cv z listem i na tamtego maila tez. Tak sobie pomyslalam jak nie zajde teraz w ciaze to a noz widelec sie moze prace uda zmienic.
Dzisiaj 3 dzien z clo i tak mnie prawy jajnik boli ze nie moge. Caly dzien chodzilam ze skrzywiona mina. Mam nadzieje ze od tej dawki clo nic mi nie bedzie i jakies torbiele mi sie nie porobia. Mam nadzieje ze to znak ze zaczal ladnie pracowac.
Jejciu normalnie sie zaraz stopie....

Misiss jeszcze jedziesz? Współczuję ... u nas dzis taki skwar byl ze szok ... skonczylo sie burza i ulewa teraz tak milo,świeżo i chlodno .... ;-)

reklama
Kasiczku kochana do Dąbrowy jade w czwartek na 18:00 do dr Łukasika jezeli ci cos to mówi (ul. Królowej Jadwigi) zdjec nie ma bo bede miała w czwartek własnie to nie prosilam.. tak sobie mysle ze skoro nic jeszcze nie widac to moze bedzie corcia :)

Do góry