reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

Starające się: 15

CZERWIEC

rurka -@ 30.06

LIPIEC
anula88 - @ 10.07
lalka - @ 12.07
majdaczek14 - @ 12.07
Charlie20 - @ 14.07
kasikz - @ 17.07
julia0903 - @ 22.07
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07

Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
miglocka - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

Dominika89 - @ 02.08
Tabasia - @ 04.08

POCZEKALNIA
watpliwości3,jołasia,

reklama
Dziekuje jeszcze Raz wszystkim za zyczenia :) batdzo Milo mi sie zrobilo :)

motylku Sto lat,zdrowego maluszka i bezbolesnego porodu hihi :*

Malus co u Ciebie??

A urodziny po tAK cudownych zyczeniach od was nie mogly Byc inne jak fajowskie :)
P. Przyniosl tort z zapalonymi swieczkami i bukiet kwiatow spiewajac sto lat :) a caly wieczor lezelismy w lozku przy fajnym filmie a na sam koniec super seks :) takie urodziny moge miec codziennie :p

Buziaki!!!

Mligocka buuuuuuu.... :(
Lili kciuki zacisniete!
Iwo my u nas podobnie cykle mega regularne plus staranka w szczyt owulki. Za pierwszym razem sie udalo zobaczymy jak teraz.
Watpliwosci loooo jak romantycznie, super!;)
Ja bylam u kolezanki na babskich plotach przy lamlce wina a teraz zmykam spac. Jednak bb w telefonie to fajna rzecz. Przynajmniej wiecej sie moge udzielac ;)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry.

Dziuba przykro mi bardzo! Najlepszego z okazji urodzin moja kochana :-)

Nie nadrobie co pisalyscie wczoraj sorrrryyyy!
Jesli chodzi o wiek to widze ze co 2 lata sie tu pieknie ustawiamy ;-)

Milego dnia

Lala co tam?????

no właśnie julia!!!! skąd ?????????? kuźwa...... ile mnie to nerwów kosztuje!!!!!!!!! mam dość!!!!!!!! nie ogarniam już tego!!!!
po niedzieli zadzwonię do swojego gina i się umówię na wizytę... niech mnie przetrzepie z każdej strony i ciś poradzi!

reklama
Witajcie!

Mligocka- dzisiaj Kochana pora na Ciebie- wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, samych szczęśliwych chwil w nowym domku i tego najważniejszego! Buziaki :***
Rurka- przykro mi bardzo. :-(

Do góry