reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Rurka, to nie jest tak, że dzisiejszy test musi pokazać ciemniejszą kreseczke. Testy są różne. Mi przy dwóch pierwszych ciążach kreseczki nie wychodziły, dopiero w 5/6 tygodniu. Najlepiej idź w poniedziałek na bete i nie rób tych testów, bo idzie się zalamac. Będzie dobrze. Musisz być dobrej myśli.
Mligocka, kurde. Mam nadzieję, że jednak to ciąża. Mocno zaciskam za Ciebie kciuki.
Missis, jak tam? :*
Mychunia, u nas 30 stopni i czasami wydaje się, że deszcz ma być. Liczę na deszcz, bo duszno. Jakie zawody u Twojego męża?
Wątpliwości, dziękuje że pytasz :* U mnie jakoś leci pomalutku. Martwię się Oliwką, bo ma azs i skóra podgoila się, ale ostatnio ma pod pachą i to wygląda jak oparzenie i koło kupy też ma. Czytałam, że pot przy azs może doprowadzać do ran. Ale Oliwka nie usiedzi tylko biega jak szalona. A poza tym w niedzielę nad morzem byliśmy. Było super. Dziewczynki zachwycone. Planujemy kolejny wyjazd 15.08 A jak u Ciebie?:*
Aschlee:*, Julia:* Mychunia :*, Ewelina :*
Asia, Anulka, jak się czujecie? :*
Kasia, Blair, co u Was?
Brrr, kochana odezwij się i napisz co u Ciebie :*
Mligocka, kurde. Mam nadzieję, że jednak to ciąża. Mocno zaciskam za Ciebie kciuki.
Missis, jak tam? :*
Mychunia, u nas 30 stopni i czasami wydaje się, że deszcz ma być. Liczę na deszcz, bo duszno. Jakie zawody u Twojego męża?
Wątpliwości, dziękuje że pytasz :* U mnie jakoś leci pomalutku. Martwię się Oliwką, bo ma azs i skóra podgoila się, ale ostatnio ma pod pachą i to wygląda jak oparzenie i koło kupy też ma. Czytałam, że pot przy azs może doprowadzać do ran. Ale Oliwka nie usiedzi tylko biega jak szalona. A poza tym w niedzielę nad morzem byliśmy. Było super. Dziewczynki zachwycone. Planujemy kolejny wyjazd 15.08 A jak u Ciebie?:*
Aschlee:*, Julia:* Mychunia :*, Ewelina :*
Asia, Anulka, jak się czujecie? :*
Kasia, Blair, co u Was?
Brrr, kochana odezwij się i napisz co u Ciebie :*
Aschlee zdrowka dla malej! A co sie dzieje?
Ja ci powiem ze ja wstalam lewa noga;/
Malus biedna ta twoja coreczka z tym cholerstwem:/
A oto testy rurki, sa niewyrazne fotki ale ja widze kreski na nich...
Od gory to jest pierwszy ktory byl robiony
Nizej z dzisiaj
Ja ci powiem ze ja wstalam lewa noga;/
Malus biedna ta twoja coreczka z tym cholerstwem:/
A oto testy rurki, sa niewyrazne fotki ale ja widze kreski na nich...
Od gory to jest pierwszy ktory byl robiony
Nizej z dzisiaj
Załączniki
Maluś jak fajnie, że się odezwałaś ;* mąż bierze udział w zawodach wędkarskich o puchar wójta naszej gminy idę tam na koniec zawodów mu pokibicować jeszcze trochę ale była teraz na zakupach i bez swetra i peleryny od deszczu na stawy się nie wybieram :-(
rurka ja tez na obydwóch testach widzę kreseczki, leć w pon na betę
rurka ja tez na obydwóch testach widzę kreseczki, leć w pon na betę
rurka jak twoje lezace przed toba sa jeszcze bardziej wyrazne to dobrze bo ja widze te krechy a to juz duzo
u mnie punkty pobran sa otwarte w soboty i niedziele wiec moze ...
nie wiem jak dla ciebie ale ja nie cierpie niepewnosci
lepiej znac prawde nawet jesli nie jest fajna :/
u mnie punkty pobran sa otwarte w soboty i niedziele wiec moze ...
nie wiem jak dla ciebie ale ja nie cierpie niepewnosci
lepiej znac prawde nawet jesli nie jest fajna :/
reklama