papryczka_
Fanka BB :)
Mligocka, życzę Ci filiżanki kawy, która ktoś dla Ciebie zrobi, telefonu od starego przyjaciela, samych zielonych świateł na Twej drodze i oczywiście wymarzonej i bezpiecznej ciąży, a później zdrowego dzidziusia
Przykro mi z powodu tego testu, może coś było na rzeczy?
Rurka, może coś było na rzeczy, ale ciąża się nie utrzymała albo to taki bladzioch widziany na sile bądź "pod kątem".
Mississ, co tam u Ciebie?
Aschlee, jak córcia?
Asia, jak się czujecie?
Wątpliwości, mam nadzieje ze ten zwrot w zachowaniu Twojego faceta nie jest chwilowy i każdego dnia będziesz miała "swoje urodziny".
Motylku,100lat-spoznione, ale szczere.Zycze Ci bezpiecznej 2 polowki ciazy, krotkiego porodu i zdrowego bobasa
Joasia, my mamy Goldena lubi się pluskac w wodzie, ale na hasło "chodź do mycia" zmyka ile sił w łapach.
Dziewczyny we wrześniu, jeśli będę miała naprawione swoje 4x4 mamy zamiar zająć się z mezem off roadem
Wzięłam się za siebie, biegam
Miłego dnia
Przykro mi z powodu tego testu, może coś było na rzeczy?
Rurka, może coś było na rzeczy, ale ciąża się nie utrzymała albo to taki bladzioch widziany na sile bądź "pod kątem".
Mississ, co tam u Ciebie?
Aschlee, jak córcia?
Asia, jak się czujecie?
Wątpliwości, mam nadzieje ze ten zwrot w zachowaniu Twojego faceta nie jest chwilowy i każdego dnia będziesz miała "swoje urodziny".
Motylku,100lat-spoznione, ale szczere.Zycze Ci bezpiecznej 2 polowki ciazy, krotkiego porodu i zdrowego bobasa
Joasia, my mamy Goldena lubi się pluskac w wodzie, ale na hasło "chodź do mycia" zmyka ile sił w łapach.
Dziewczyny we wrześniu, jeśli będę miała naprawione swoje 4x4 mamy zamiar zająć się z mezem off roadem
Wzięłam się za siebie, biegam
Miłego dnia