reklama
mligocka
Fanka BB :)
Dziewuszki, Ciotka się rozkręciła i mnie zalewa. Zapewne po tym zabiegu, obfita jak nigdy. Na ciążę się nie nastawiałam, nie obliczałam dni płodnych, nie wiem kiedy miałam owulkę, a przytulanek było niewiele, bo tylko dwa razy i tylko wtedy kiedy naszła nas ochota.
Z @ na stos i po sprawie. Natomiast nie rozumiem mojego bladziocha na teście. Sprawa jak dla mnie do wyjaśnienia na najbliższej wizycie u gina czyli środa Coś niepojętego.
Dzięki kobietki za kciuki, dziekuję każdej z osobna, jesteście niezastąpione.
Jołasia- dzięki.;-)
Witam nowe staraczki. Fajnie, że jest nas coraz więcej, w ,kupie, raźniej
Jestem padnięta po pracy, a jutro znowu 12- stka
Stosunkowo udanej nocki. pozdrawiam.
Z @ na stos i po sprawie. Natomiast nie rozumiem mojego bladziocha na teście. Sprawa jak dla mnie do wyjaśnienia na najbliższej wizycie u gina czyli środa Coś niepojętego.
Dzięki kobietki za kciuki, dziekuję każdej z osobna, jesteście niezastąpione.
Jołasia- dzięki.;-)
Witam nowe staraczki. Fajnie, że jest nas coraz więcej, w ,kupie, raźniej
Jestem padnięta po pracy, a jutro znowu 12- stka
Stosunkowo udanej nocki. pozdrawiam.
asmi a może tak odreagowuje wyjazd ojca co?
Możliwe. Mam nadzieję, że mu przejdzie bo nie dam sobie z nim rady.
Milgocka przykro mi.
L
LiliMarlene
Gość
Julia0903 - mam takie strasznie głupie pytanie: co oznacza "kto testuje"? Sorrki, ale jeszcze nie jestem zorientowana w lokalnym slangu, hihi. Domyślam się, że chodzi o przytulanki?.. Eh.. Ale datę proszę bardzo, ostatnia była 02.07.14, czyli we wtorek.
Na początku był spontan mniej więcej w okolicach dni płodnych, ale potem zaczęłam robić testy owulacyjne, najpierw zwykłe sztabkowe a potem elektroniczne. Z tym że musze przyznać, że wielokrotnie odbywało się to czysto mechanicznie, bo obydwoje bylismy mega padnięci. Nie ma bata, jak płodne wypadają poza weekendem, to wieczorem jesteśmy jakk zombiaki... To pewnie tez ma wpływ. Jak na złośc na urlopie akurat dostane @
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!
Na początku był spontan mniej więcej w okolicach dni płodnych, ale potem zaczęłam robić testy owulacyjne, najpierw zwykłe sztabkowe a potem elektroniczne. Z tym że musze przyznać, że wielokrotnie odbywało się to czysto mechanicznie, bo obydwoje bylismy mega padnięci. Nie ma bata, jak płodne wypadają poza weekendem, to wieczorem jesteśmy jakk zombiaki... To pewnie tez ma wpływ. Jak na złośc na urlopie akurat dostane @
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!
L
LiliMarlene
Gość
mychunia
Dziękuję Każde kciuki na wagę złota
Dziękuję Każde kciuki na wagę złota
Lili testowanie to robienie testow ciazowych
a z tym padaniem wieczorem to niestety znam
na szczescie mezus ma teraz urlopik i z dziecmi siedzi na dzialce a ja hihi w moje dni plodne tez biore 1 dzien wolny i bede sie razem z nim relaksowac
na szczescie mezus ma teraz urlopik i z dziecmi siedzi na dzialce a ja hihi w moje dni plodne tez biore 1 dzien wolny i bede sie razem z nim relaksowac
L
LiliMarlene
Gość
Lili testowanie to robienie testow ciazowych
babydust: dzięki, teraz jestem "mondrzejsza" Ja testów ciążowych nie robię, bo zazwyczaj na 10 dni przed planową @ zaczynam czuć pierwsze objawy napięcia przedmies. i jak do tej pory co miesiąc ją niestety dostaję. Chociaż od jakiegoś czasu dość źle ją przechodzę... Jedyne testy jakie robiłam to owulacyjne ale zauważyłam, że mam przez to taką napinkę, że dałam spokój. Ja dopiero w zeszłym miesiącu zaczęłam bardziej drążyć temat badań itp. Wcześniej myśleliśmy, że na pewno następnym razem się uda, bo "przecież próbujemy dopiero od kilku miesięcy", ale przy okazji standardowej cytologii zagadnęłam moją gin o badania i staneło na tym, że najpierw M. ma przebadać "żołnierzyki", a potem będziemy działać dalej. To czekamy, badanie za 2 tygodnie.
Ty masz dzieciaki i padasz, ja nie mam ani jednego, a ledwo daję radę po całym dniu pracy... Chyba powinnam zamknąć twarz ) Życzę Ci udanego i owocnego relaksu!
reklama
iwo:)
Fanka BB :)
Tinuś, Babydust - ja mam 34 latka w obu ciążach staranka 5 cyklowe, tyle że obecnie miałam mega regularne cyklea w poprzednich celowaliśmy w środek cyklu ot co.
Mligocka - spaliłaś teściora?
Mississ - ja zamierzam skorzystać z rocznego urlopu. W pracy zapewniają że będą czekać. Jak to się mówi pożyjemy - zobaczymy
Mligocka - spaliłaś teściora?
Mississ - ja zamierzam skorzystać z rocznego urlopu. W pracy zapewniają że będą czekać. Jak to się mówi pożyjemy - zobaczymy