reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Tabasia a moj chce ... brata najbardziej bo mowi ze jak będzie siostra to sptzedamy na allegro ;-) ...

reklama
Anula
Hahaha tak powiedzial?:p a ile Twoj synus ma latek? No u mnie prawie jak na wsi ale Jasko caly dzien glowe zawracal bo dobra mama nie puscila go do przedszkola dzis :-D
Mozr nir bedzie tak zle z ta zazdroscia. Choc jak slucham co moja kuzynka kuzynowi robila to masakra. Jak spal czekolade mu wpychala do buzi. Poduszka go zakrywala haha masakra teraz sie smieja z tego ale ciotka mowila ze chodzila non stop przy jednym i drugim bo strach .

Tabasia
Ja tez mysle ze albo pol etatu przy dwojce albo wlasna dzialalnosc. Jakos sie to ulozy samo zapewne :-) a Twoje dziecko w jakim wieku?

Ja tez sie martwie ze Amelia pojdzie na drugi plan...:-( ze teraz bedzie moim oczkiem w glowie a boje sie ze pozniej bede sie jej tylko czepiala...warczala. widze po moich znajomych jak maja dwojke to starsze jest juz gorzej traktowane ale rodzice raczej juz tego niewidza...

Anula siade do kompa to wpisze cie pieknie na liste;-)
A i sobota bedzie dniem testowania bo bedziesz tu 3 osoba ktora w ten dzien bedzie testowac

Moniusia witamy jak masz ochote podaj date @ wpisze na liste:-)

Miss ja tez bylam siostra ktora tak wywijala ze rodzice mnie musieli pilnowac,np brat jak plakal to guziki mu do buzi wrzucilam,innemu dalam sie oleju samochodowego napic, wybilam zeby dwa przednie butelka od mleka itd...
Dziadek jak kiedys usnal trzaslam go butelka szklana ;-)

Ostatnia edycja:
Julia ale lobuz z Ciebie byl!!
Missis mlody ma 4.5 a jak drugie by sie urodzilo to ponad 5. Zazdrosci sie noje to fakt.
Anula poplakalam sie ze smiechh o tej siostrze :D

Dobra zmykam bo remont czeka :(

Witajcie Dziewczyny, jestem nowa na forum. O Maluszka staramy się od 10 miesięcy. Powoli tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda :( Mam 32 lata i to będzie pierwsze dziecko. Pozdrawiam Staraczki i te, którym się udało :)

Moja corka niemoze sie doczekac rodzenstwa co jakis czas sie pyta "mamo kiedy mi w koncu urodzisz dzidziusia"

Tabasia no troszke lobuz byl za to corka grzeczniutka;-)

Witaj Lili jesli masz ochote podaj date @ pisze na liste;-) po liscie widzimy kto testuje i kibicujemy;-)
Zycze szybkiego zajscia w ciaze:-)
Monitoring cylku mialas? Czy wszystko narazie na spontanie?

Julia
Hahaha niezla aparatka bylas :p ja tylko pamietam jak kiedys kuzynowi dalam zjesc kulki z zywoplotu i kwoatki mowiac ze to zdrowe a pozniej dwa dni plakalam bo balam sie ze umrze ;-)

Tabasia
Moj ma 3'5 wie 4-5 lat roznicy bedzie. Bede starala sie mlodego angazowac we wszystko ale zobaczymy jak to wyjdzie. Czy bedzie chcal wspolpracowac ;-) moj to do konca sam nie wie czy chce brata czy siostre. Jak mial pierwsza milosc w przedszkolu to mowil ze chce siostrzyczke o tym samym imieniu co luba :p

Lilimarlene
Witaj :-) uszka do goryy uda sie kazdej z nas ! :-) choc sa czasem chwile zalamki to po to tu jestesmy by sie nawzajem wspierac :-) zostan z nami a zobaczysz jak milo jest :-)

Anula MIlosc to jedyna rzecz na swiecie ktora sie mnozy gdy sie ja dzieli :) takze dla drugiego tej milosci tez starczy i dla trzeciego tez ;)
ja sie tylko obawiam ze tego trzeciego jak sie nam uda to rozpiescimy na maksa

U nas syn bardzo chce braciszka albo siostrzyczke , ostatnio mialam wzdecie a on juz brzuch glaskal i sie cieszyl ze tam dzidzia jest ;) a nastepnego dnia pokazalam mu ze brzuch jest normalny to byl mega zawiedziony :D
ale corka nie chce, mega sie boi i robi sie smutna jak syn wspomina o tym ze sie modlil do Bozi o rodzenstwo ;)

o tak pol etatu byloby idealnie jak sobie przypomne jak rodzilam corke i mialam tylko 20 tyg macierzynskiego to jest masakra :( przy synku bylo 24 tyg teraz chcialabym napawac sie macierzynstwem i byciem razem z dzieckiem :)

Witam!

Motylku wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i szczęścia :-)

Asmi, gratuluje :) Nie martw się betą. Owu musialas mieć później i dlatego jest niska.

Maluś Kochana ja nie martwiłam się niską betą lecz słabym przyrostem, bo raptem 30% w ciągu 47 godzin. W piątek mam wizytę u gina i zobaczę co mi powie. Bety nie powtarzałam, bo się bałam. I staram się cierpliwie czekać do 11.07. Uciekam, bo muszę męża pakować. Jutro mi wylatuję do UK, a syn jak na złość zrobił się mega niegrzeczny. Zaczął strasznie uciekać i nic się nie słucha, aż się boję zostać sama.

reklama
Teraz jest fajnie ze jestr rok czy tam 9 miesiecy jak kto woli tego macierzynskiego. Ja tez pamietam jak bylam tylko 5 miesiecy plus dwa dodatkowe tygodnie. A teraz spokojnie do roczku mozna w domku siedziec :-)

Do góry