reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ja 34 i jeszcze dwojke dzieci planuje jak sie uda. Ale tez sie boje i pewnie zawiode jak bedzie negatyw pod koniec miesiaca...

reklama
hej :)
Witaj Moniusia :)
Czy Wy tez nie możecie wytrzymać takich temperatur? ja się cała gotuje od środka:p
Trzymam kciuki za wszystkie II kreseczki :*
Polecacie dziewczyny moze jakis test owulacyjny? czy wgl go robic czy zdać się na obserwacje organizmu..??
Milego wieczoru :-)

Hey kobietki ...
Weekend ;-) ...

Trzymam kciuki za testowanie ;-) ...

Julia, Tabasia
.. wiecie ze ja też się zastanawialam ostatnio jak by to bylo,jednego syneczka mam,jedynego,najwspanialszego ... jezeli chodzi o kwestie radzenia sobie w zyciu codziennym to jakos to by się poukladalo ...ale czy z drugie dziecko bedzie rownie naj naj
.. czy 1 to zawsze będzie nr 1 ...

Tinus ja nigdy z testów ovu nie korzystam. ..

Gabis dobrze ze wszystko ok z syneczkiem .... odpoczywaj
..

Motylku megasnego spełnienia marzeń :-)

Rurka kciukasy .... relaxuj się ;-)

Asiu jak tam?

motylkowa - STO LAT :-D:-D :-D

tabasia, julia.... jabym siebie czytała!!!!! im bliżej starań (teoretycznie płodnych) tym więcej obaw i wątpliwości.... im bliżej testowania tym więcej nadziei.... nie daj Boże negatywny test to zawód ogromny..... TO NORMALNE .... chyba :-D ale jak już pozytyw wyjdzie to wszystkie wątpliwości odchodzą w siną dal... ja np... teraz siedzę i błagam mój brzuch, żeby tam była moja fasolinka.... i żeby ta krecha jutro bordowa była...

Hej kobitki
Znalazlam chwile w koncu. Mlody zasnal jak wyszlam z wozkiem po mame na ulice z kilometr i tak sie relaksuje troszku. Okresu coraz mniej na szczescie i od jutra juz lece z clo. W nirdziele albo na basenik zeby mlody sie pochlapal albo na lato kwiatow niedalekonas :-)

Motylku
Spelnienia marzen :-)

Anula
Ja to sie w sumie tez czesto zastanawiam jak sie kocha drugie i trzecie i.... kolejne dziecko. Bo to dosc trudno sobie wyobrazic :-) najbardziej to chyba sie boje zazdrosci. Bo co jak co ale dzidziorem trzeba sie bardziej zajac niz starszakiem. Nie wiem jak to bedzie. Ale chyba nie ma co sie zastanaeiac anula bo milosc sama przychodzi :-)

Majdaczku . Rurka kciuki trzymam za piekne grubasne krechy !:-):-D
Ja tam widze ladnego bladzioszka :-)

Ufff jak goraco... nic sie czlowiekowo nie chce a dzis dosc duzo z mezem zrobilismy przy remoncie :-)

Anula ktos kiedys mi powiedzial ze milosc sie mnozy proporcjonalnie do ilosci potomstwa :) najsmieszniejsze ze jak pytam mojego syna czy chce brata lub siostre to od razu robi sie smutny i mowi 'nie,dziekuje' nie idzie go przekonac :D no ale to juz spora roznica bedzie... my tu jestesmy zdani sami na siebie,nie ma dziadkow,rodziny... ale wierze ze sie pouklada. Najwyzej poprosze o pol etatu co by mnie idealnie urzadzalo bo mam wrazenie ze ciagle w pracy siedze i malo czasu spedzam z dzieckiem.

reklama
Misiss masz racje ... milosc przyjdzie ale z zazdroscia tez nie zbyt kolorowo ... maluszek dużo uwagi wymaga a starszakowi przykro jakby ....

Relaxuj sie kochana .... my bez dziecia bo na wsi ale pusto i teskno..jutro jadę juz mi cala liste zrobil ci mam przywieźć :-D

Do góry