reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

Starające się: 15

CZERWIEC

rurka -@ 30.06

LIPIEC
miglocka - @ 02.07
anula88 - @ 10.07
lalka - @ 12.07
majdaczek14 - @ 12.07
Charlie20 - @ 14.07
kasikz - @ 17.07
julia0903 - @ 22.07
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07

Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

Dominika89 - @ 02.08
Tabasia - @ 04.08

POCZEKALNIA
watpliwości3,jołasia,

Ostatnia edycja:
reklama
Majdaczek &&&&& wierze ze Ci sie dluzy...
Julia bardzo ladna lista :)

Dziewczyny boje sie drugiej ciazy... nie wiem co mi sie w glowie porobilo ostatnio...

Motylku 100 lat oby wszystko do końca już było ok ;*

jołasia ale nie będąc w ciąży nie miałam takich problemów, dopiero teraz się pojawiły :-(

moniusia witaj :tak:

tabasia dziekuje:)
mam takie same obawy kochana..zastanawiam sie czy tak naprawde chce jeszcze raz sprobowac itd...czy niewystarczy nam jedno dziecko, jak maz niechcial probowac to bylam pewna na 100% ze ja chce,ale jak juz mi owiedzial ze chce to ja sama sie zastanawiam czy to jest czego chce...masakra jakas;/

Motylku 100lat:)

Mychunia
wspolczuje uczulenia;/ ja na sloncu w ciazy niemoglam sie dziec bo wokolo oczu taka jasna obwodka sie zrobila;/ myslalam ze juz tak zostanie na zawsze...;/

Ja czym blizej staranek tym wiekszego pietra mam. Z pierwsza ciaza tak nie mialam owszem balam sie panicznie porodu ale samej ciazy nie. Teraz jest inaczej. Nie potrafie tego wytlumaczyc... dziwne uczucie.

Wątpliwości, Motylku wszystkiego najlepszego :*

Asmi, gratuluje :) Nie martw się betą. Owu musialas mieć później i dlatego jest niska.

Mligocka,rurka, &&&&&&& za piękne ciemne dwie kreseczki.

moniusia 3 cykl, ale mamy już dwójkę dzieci i w obu przypadkach udało nam się za pierwszym razem i to mnie trochę martwi. Może zatestujemy razem i dziewczyny okrzykną narodowy dzień testowania :)

Majdaczek a w jakim wieku sa twoje dzieci ?bo wlasnie nam
sie w sumie 3 razy udalo zajsc w ciaze zupelnie bezproblemowo i boje sie ze po tylu latach jednak tak latwo nie bedzie

Ciekawe jak bedzie u nas z tym zajsciem. 5 lat temu udalo sie za pierwszym razem... a teraz wiek juz nie ten hehe...

reklama
ja mam 36 lat wiec jestem pewnie najstarsza z was wszystkich :/
plodnosc ponoc gwaltowanie spada po 35 roku zycia :( stad tez i moj niepokoj :(

Do góry