reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis - koniecznie musisz być na FORUM OGÓLNYM i leć do samego końca tam jest rozwijak i wybierasz mobilne

Wątpliwości - masz 21 lat i całe życie przed Tobą, to nie jest partnerski związek tylko granie na uczuciach.
Ja bym mimo wsztko wróciła na trochę do PL odpocząc, by spojrzeć na to wszytko z dystansem.
Myslisz że nając dziecko bedziesz mniej samotna w związku???

Załączniki

• 20140702_140651.jpg
    20140702_140651.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
reklama
Watpliwosci. Przemysl jeszcze raz czy chcesz aby tak wygladalo twoje zycie?
Ja nigdy nie pozwolilabym sobie na takie traktowanie mnie i takie zachowanie. Szanuj siebie i oczekuj od innych takiego samego szacunku. Powodzenia.

Kurcze ciezarowki czy was tez tak glowa na poczatku bolala? Mi dzis peka :-(

Wątpliwości, zgadzam się z Gabis, myślę że to może być manipulacja, w dodatku po co wzbudza w Tobie poczucie winy?Bynajmniej z tego co napisałaś,tak wnioskuję.
Możesz się na mnie gniewac, ale powiem Ci, że ja nie chciałabym być w zwiazku ani planować przyszłości, a co najważniejsze zakładac rodziny z kimś kto mnie nie szanuje i nie bierze pod uwagęmnie i moich uczuc .Szanuj siebie i nie pozwól żeby tak Cię traktowano.Chyba dlugo trwa taki stan rzeczy.

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

Starające się: 14

CZERWIEC

rurka -@ 30.06

LIPIEC
Dominika89 - @ 01.07
miglocka - @ 02.07
Tabasia - @ 05.07
lalka - @ 12.07
majdaczek14 - @ 12.07
Charlie20 - @ 14.07
kasikz - @ 15.07
julia0903 - @ 22.07
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07

Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

POCZEKALNIA
watpliwości3,

Dominika a co z ta babcia? Do mnie kiedys sie przyczepila ze pozwalam sie dziecku w piaskownicy bawic a to przeciez zarazki:eek:
Strasze babcie maja czasem jazdy ale staram sie byc wyrozumiala ( takie jakies zawodowe ala :-D )

wątpliwosci sama bylam kiedyś (jak byłam młodą głupia nastolatką) w takiej sytuacji tyle ze nie byl to poważny związek ale chlopak tak bawil się moimi uczuciami...gdyby mu naprawdę zależało starałby się ze wszystkich sil...nie patrz na innych na rodzinę "co powiedzą" musisz zrobic tak aby być szczęśliwa...decyzje są trudne, życie jest trudne ale mysl o sobie i o swojej przyszłości.

a tak z innej beczki to dzisiaj sie obroniłam ! wszystkie nerwy ze mnie zeszły jestem szczęsliwa i pełna nadzieji na nowy cykl staran. Pozdrawiam Was wszystkie :)

watpliwosci tak jak dziewczyny piszą Twój narzeczony to gra na Twoich uczuciach, jeśli się nie zmieni wybacz, ale ten związek nie ma przyszłości... Ty się wykończysz przy nim psychicznie :-(

Asia mnie tez dziś na tą pogodę głowa boli :-( od 9 do 14 ulewa :-(

Tinus no moje gratulacje :tak:

reklama
Do góry