reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mam encorton 2x1 clemastin ale ten to zwykly lek. Co do lekarzy to dwoch na urlopie jest tylko jeden do dzieci i jeden do starszych :-\ zobacze sama czy sie cos uda z wapnem i clemastinem. Mam usta normalnie jak po botoksie....

A wysypke aschlee mam wszedzie... doslownie. Nawet na posladach. Ale juz pomalu schodzi wieczorem znow bedzie.

Mam jeszcze dobra wiadomosc :-) chyba ciota idzie powoli bo juz w gaciach lekkie zabarwienie dopatrzylam hurra :-) i od niedzieli clo.... prosze o mocne kciuki plissss

reklama
Dziewczyny ja normalnie przez stronkę wchodzę. Najlepiej mieć chrome na tel bo wtedy wchodzisz na stronę forum i na dole jest opcja jaki chcesz wygląd forum. Wybierasz mobile style i jest git!

Asmi- &&&&&& to tylko formalnośc!

Mississ - za Emka &&&&&&!

Missiiss ten lek ma rozne dzialanie na rozne osoby...jedni czuja sie po nim dobrze a inni niestety zle...dosc czesto po nim wystepuja opuchlizna ( przez zatrzymywanie sie wody w organizmie) przy przyjmowaniu go lepiej ograniczyc uzywanie soli do minimum.Kolejnymi objawami ktore wystepuja u niektorych osob to kolatanie serca,drzenie rak,bol zoladka i czasem moga tez wystapic leki, zwiekszony apetyt,nadmierne owlosienie itd ale mysle ze dobrze by bylo skonsultowc to z lekarzem ktory obejrzy Cie dokladnie a nie bedzie ignorowal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo przeciez sa inne ktore maja podobne dzialanie lecznicze a sa lagodniejsze w skutkach ubocznych.A moge zapytac jeszcze jaki lekarz przepisal Ci sterydy?

Asmi kciuki zacisniete &&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Aschlee
Dziekuje Ci za porade. Lekarz normalny rodzinny na pogotowiu i on mi jeszcze przepisal jovesto. Ale ten rodzinny u ktorego bylam w pn i dzis to powoedzial ze on nie zna tego leku jovesto i mam go nie brac. A teraz sie tak zastanawiam czy moze to jovesto wziac a encorton odstawic. Zglupialam juz calkiem.

Biore sie zaraz za obiad mam nadzieje ze jakos wyjdzie bo roztrzesiona jestem taka jakas...

Moj Jasko niestety chodzi do przedszkola jeszcze przez lipiec bo nie mam go jak zostawic w domu. Ale jak bede miala dwoojke to juz zamierzam na wakacje z dziecmi zostawacw domu. Choc nie powoem ale moj Jasko uwielbia chodzic do dzieci bo w domu zwyczajnie nie pobawi sie ze mna tak jak z rowiesnikami. :-) w sierpniu przedszkole ma urlop wiec sierpien pol miecha tesciowa pol ja mam urlopu. Oby tylko wakacje nad morzem wypalily i oby juz fasolinka byla w koncu w bebechu. Niech ta @ przylazi bo niby ja czuje a jej brak agr :-/

Watpliwosc, cały czas trzymam za Was kciuki :* W końcu Wam się uda i zostaniecie rodzicami. Kochana, ta mama właśnie bana dostała i dlatego nie widzisz jej wypowiedzi. Po prostu tej osobie się budziło i wysyłała na różnych wątkach to samo z linkiem płatnym, w którym masz niby napisane jak skutecznie zajść w ciążę. Naciągara i nic więcej.

Malusiolka mam do Ciebie pytanko odnośnie właśnie tej MamaOli. Jak możesz to opisz to bardziej dokładnie, jak wygląda ten link, co się stanie jak się na niego wejdzie. Ja i inne dziewczyny nie mamy dużego doświadczenia tu na forum i chciałybyśmy wiedzieć jak reagować w takiej sytuacji. Z góry dziękuję za odpowiedź.

A o co chodzi z MamaOli?

Amelka rowniez musi chodzic w lipcu do przedzszkola bo ja do pracy chodze,ale co roku takie mini zakonczenie jest:-)

W piątek ktoś taki pojawił się na wątku. Pisała, że zaszła w ciążę. Nie pamiętam dokładnie co jeszcze. Jaj posty już zniknęły. Wiem, że chodziło o jakiś płatny link, który ona wstawiała. Malusiolka wiedziała o co chodzi. Chciałam się dowiedzieć na czym to polega, czy jak się tylko wchodzi to się płaci, czy trzeba wpisać np. nr telefonu lub dane. Może trzeba trochę nagłośnić ten temat, bo tak jak pisałam już wyżej Ja i inne dziewczyny jesteśmy tu od niedawna i nie chciałybyśmy się naciągnąć na coś takiego, szczególnie, że piszę z kompa z pracy :)

Ostatnia edycja:
Aschlee
Dzieki zaraz jak dojde tylko jak z komory to odczytac to odpisze :-)

Iwo
Dzieki za kciuki z emka mojego :-) daje narazie sobie rade chlop ale jeszcze tak do 16 sie przydadza :-)

reklama
Dzieki dziewczyny .. macie racje dzisiaj jest lepiej ale to raczej z przyzwyczajenia a nie z powodu rozmowy ..
Gdybym mogla sie cofnac w czasie wiedzac jakie czeka mnie tu zycie to watpie ze jeszcze raz podjelabym taka sama decyzje ..
Jak zaczelismy sie spotykac to mial dziewczyne tylko udawal ze miedzy nimi nic juz nie ma ble ble czekalam rok az podejmie decyzje czy ja zostawi czy nie (za duzo pisania nie chce tego calego dzisiaj opowiadac ) w koncu odpuscilam i poznalam fajnego faceta ktory z pewnoscia pomoglby mi o nim zapomniec . Nosil mnie na rekach i zapatrzony byl we mnei strasznie . no i wtedy .. bach nie ma okresu, kreci sie w glowie, wymioty .. Balam sie zrobic test ale P sie o tym dowiedzial i od tego momentu bylo juz tylko dobrze . Powiedzial ze to dziecko ze mną to najwspanialsza rzecz jaka moglaby go spotkac żę w koncu wyjdzie slonce w jego zyciu ,ze od dawna mnie kocha ale bal sie mi to powiedziec bo kiedys juz myslal ze kochal ta dziewczyne z ktora byl wtedy ale sie mylil . Zrobilam chyba z 5 testow w czasie 2 tygodni - wsyzstkie negatywne, w koncu przyszła @ . Zaraz po tym zostawil ja(ja nie chcialam zeby zrobil to jak myslelismy ze jestem w ciazy bo nie chcialam miec nikogo z litosci) i powiedzial ze bardzo chce miec ze mna dziecko, ze chce zebym byla w przyszlosci jego zona .. no i zaczelismy sie starac o dziecko . Miesiac pozniej wyjechal do pracy do Niemiec i kolejne 8 miesiecy zostalam sama w polsce, zaraz po maturze tu dojechalam. Na poczatku bylo fajnie ale z miesiaca na miesiac jest gorzej .. Czuje sie zawsze na ostatnim miejscu . P. naprawia tu komputery i wczoraj juz nastapilo apogeum mojej zlosci jak zadzwonila jakas Pani ktora niby jest kolo 40 i byl jej 3 dni wczesniej naprawic komputer - gadala z przemkiem o komputerze smiala sie i w ogole a na koncu powiedziala ze niech przyjedzie autobusem do niej to sobie piwko wypija .. a on smiechy chichy i zobaczymy zobaczymy i koniec rozmowy .. nosz ***** ja sie musze prosic zeby pojechal ze mna do sklepu popoludniu albo na deptak przejsc sie po sklepach a dzwoni jakis jego znajomy ze trzeba cos zrobic albo chca gdzies jechac to od razu rusza z krzesla i do widzenia .. nie pamietam kiedy spedzilismy razem 'romantyczny wieczor' (oczywiscie o ile ja go zaaranzowalam) . Nigdy nie zrobil dla mnie nic co mozna byloby podpiac pod 'romantyczne'
Mam 21 lat a czuje sie jakby miala 50 i miala menopauze .. nie pozwole na to by tak wygladalo moje zycie .. nie mamy jeszcze dzieci, kredytu i innych problemow na glowie a juz moje zycie wyglada jakbym miala zaraz klasc sie do trumny .. Przede wszystkim nie czuje ani troche atrakcyjna juz nie mowiac o tym by czuc sie seksowna .. kiedys lubilam ubrac szpilki sukienke i przejsc sie chociazby po sklepach bo bylam dowartosciowana .. teraz jak czasami przed wyjsciem ubieram sukienke i wysokie buty to po 3 minuitach przebieram sie w spodnie i balerinki bo wydaje mi sie ze wygladam jak pajac ..
Wyjechalabym sama do Polski ale raz ze zabrali nam samoloty a dwa ze do polski mamy 1000 km i sama samochodem nie dam rady taki kawal . . no a 3 ze co powiem mojej rodzinie ? nie chce mi sie im tego wszystkiego tlumaczyc .. a mieszkam na malej wsi i tam tez wszyscy beda gadac .. wtedy juz w ogole dostalabym na glowe ..

eh ulzylo mi jak to wszystko napisalam . Przepraszam za moje wypociny .. zasmiece pol forum .

Do góry