reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
missiiss ale mi Cię żal :-( Biedaku! Ciekawe jak długo będzie Cię jeszcze męczyć? Jeżeli nie jesteś w ciąży, to może @ spóźnia się właśnie przez to uczulenie i leki, które bierzesz?
Ściskam Cię , ale nie za mocno, żeby Cię nie bolało :tak:

asmi kciuki za betę!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej dziewczyny :tak:

wątpliwości jestem z Tobą, nie łam się ;*

wow dziewczyny zagraniczne wycieczki... my z mężem stwierdziliśmy, że najpierw zwiedzimy sobie całą Polskę :-) w zeszłym roku byliśmy w Bieszczadach, dwa lata temu zwiedzaliśmy okolice Miłości (taka wioska kawałek od Częstochowy), a trzy lata temu lubelszczyznę, w tym roku ze względu na mój stan jedziemy do Żywca (mamy godzinę drogi autem) :-D

lalka
takie nastawienie źle wpływa na Ciebie i otoczenie, mi lekarka mówiła jak się nie udawało tylko się nie załamuj, bo na pewno się nie uda... i myślę, że coś w tym jest :tak:

Maluś właśnie co u Ciebie? przestałaś się odzywać... tęsknie ;*

KasikP, Anula, Motylku, Asia ;*

missis kurczę niepokoi mnie ta Twoja wysypka :-( moja zbladłą prawie całkowicie :-D w sobotę idę na grochówkę z kotła ciekawe czy mnie zaś wysypie:confused:

asmi
beta na pewno pięknie przyrasta :-)

Majdaczku
Dziekuje kochana no wlasnie dzisiaj dl pewnosci test powtorzylam i negatyw wiec moze rzeczywiscie od tych lekow. Nie wiem ale niech mi je zmieni bo sie wykoncze cala drze w srodku. Rano znow zaslablam... na szczescie nie Niknela mi ta wysypka i zaraz mu pokaze jak sie jasnie pan ksiaze pokaze na czas.
Chcialabym juz okres dostac juz tak czekam na niego i mam nadzieje ze przylezie do konca dnia.

Mychunia
Dobrze ze zbladla. A ja mam z rana i na noc tylko a rano jak wstane to chodze bezsilna do 16 gdzies. Biore l4 do konca tygodnia bo nie wyobrazam sobie ze bede jezdzic pociagiem w takim stanie :-\

Asmi &&&&&&

co do wycieczek to my Pl zwiedzamy w weekendy/ długie weekendy. Natomiast na urlop wolimy polecieć w ciepłe kraje do jakiegoś fajnego hotelu. Jestem osobą wygodną wiec na urlopie chcę mieć ładną pogodę, ciepłe morze, obsługę "pod nos" i piękne widoki ;P

reklama
Julia
Ja nawet nie wiem co to za cholerstwo. Czy truskawki by mnie tak trzymaly? Masakra jkas. Ja w czerwcu tyle truskawek pochlonelam ze masakra i nic mi nie bylo. Moze te jakies pryskane byly czy co.
Ja chce juz tylko okres. I zaczac na nowo wszystko. Bardzo chetnie w domu posiedze ale wolalabym sie lepiej czuc.

A ktos jest z pod wroclawia moze?

Do góry