reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Majdaczek dzieki. Ale nie licze nawet na tego cymbala ktory juz ma spoznienia 32 minuty jak wczoraj bo sobie pojechal jogurciki kupic. Mowie wam jestem taka zla ze aaggrr

missiiss nie dziwię się, że jesteś zła. Ja ponad miesiąc temu miałam nie miłą przygodę z panią doktor-pediatrą. Mojego syna strasznie bolało gardło, miał gorączkę, z pracy oczywiście nie mogłam się urwać, więc po skończonej jechałam jak wariat 20 km, wtedy były u nas wielkie deszcze, drogi pozalewane, wszystko się obsuwało na nie, masakra jakaś. Dojechałam z ledwością do domu, zabrałam syna i udałam się do lekarza. Byłam tam o 16.30, pani doktor stwierdziła, że przed chwilką siedziała bezczynnie, a jak ma wychodzić do domu to pełno ludzi, a nikt jej za nadgodziny nie płaci. Zaznaczę, że miała pracować do 17, więc miała jeszcze całe pół godziny. Ja z tych nerwów już nie wytrzymałam i trochę jej odpyskowałam. Delikatnie ją poinformowałam, że Ja też pracuję i jakbym mogła to bym przyjechała wcześniej, też nie raz siedzę po godzinach i pracuję tylko za najniższą średnią krajową i też mi nikt jeszcze godzin dodatkowych nie zapłacił. Z wielkim oburzeniem zerknęła, bo inaczej tego nazwać nie można, na gardło mojego syna. Stwierdziła, że go nie będzie badać, bo nie słyszy, żeby kaszlał. Byliśmy w gabinecie jakieś 2 minutki, zapisała antybiotyk i tyle. Wróciliśmy do domu, syn przebierał się i wtedy zauważyłam na jego ciele wysypkę. Myślałam, że w tym momencie siądę i będę ryczeć.
Po tej wizycie nie dziwię się, że w TV podają informację, że jakieś biedne dziecko zmarło, choć rodzice wcześniej byli z nim u lekarza lub na pogotowiu.
Ale się rozpisałam :)

Ostatnia edycja:
Blair to tak jak ja lubie cieplo:-) odpoczac itd...:-)
Podasz swoj termin @?:-)

Miss to niezle sie spoznia...pewnie przez to @ sie spoznia no wlasnie co to za cholerstwo?

My dzis mamy zakonczenie przedszkola,polaczomy z dniem matki i ojca

Julia pytalas mnie o termin @...jezeli to plamienie to byla @ to kolejna powinna byc 30.07...

No to dzieciaczki beda mialy wakacje :) moja od wrzesnia idzie do przedszkola :)

Ostatnia edycja:
julia no to miłej zabawy :) My już dawno po dniu ojca i matki w przedszkolu, a edukacje moje dzieci zakończyły w piątek.

No i super nic nie wiem mam dalej brac te leki i zwolnienie do konca tygodnia. Najsmieszniejsze jeat to ze mu pokazuje te plamy a on do mnie ze juz ladniej wyglada niz wygladalo. HahHa dobre jak ostatnio u niego bylam to nic nie mialam bo do drugiej mi wszystko zeszlo. Idiota.
To tak jK majdaczku u ciebie. W dupie ci lekarze wszystkich maja. A tymbardziej nie moge zrozumiec jak chore dziecko mozna tak potraktowac. Ja pierdziu noz sie w kieszeni otwiera jak tacy ludzie moga byc lekarzami.

Super jeszcze mi znow usta spuchly.... :-( mam juz dosc chyba odstawie te sterydy bede brala tylko clemastinum i wapno i niech mnie pocaluja.

Missiiss kochana nie masz mozliwosci isc do innego lekarza? Przeciez nie mozesz tego tak zostawic bo facet ewidentnie kompletnie nie ma pojecia o czym mowi skoro wtedy nie mialas wysypki a on bredzi ze teraz to wyglada lepiej.Proponowalabym udac sie do innego lekarza ...Napisz gdzie dokladnie masz ta wysypke? Ile bierzesz te sterydy i na co one ? ( przepraszam jak nie doczytalam)

Ostatnia edycja:
Miss jesli reagujesz tak na leki ze wszystko drży w Tobie i slabniesz to trzeba koniecznie zmienić bo albo masz na jakiś składnik uczulenie albo cos złe działa na serce, bo normalne to nie jest... Mój G jest strasznym alergikiem i nie raz trzeba Go było ratować sterydami ale nie miał takich akcji to raz a dwa ze wysypka szybko schodziła. Tylko On dostawał w zastrzyku...

Julia na razie Ci nie podam, bo czekam na ovu, wtedy bede wiedziała kiedy sie nie powinna pojawić @

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Do góry