reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mam pytanie, piszecie z telefonów czy komputerów? Non stop piszę z tel.i pod moimi postami nie ma suwaczkow, a dziś napisałam posta z komputera i suwaczki pojawiły się.

KasikZ byc moze jak nam sie uda ten urlop dostać to sie do Ciebie zwrócę o jakies fajne last minute na ostatni tydz lipca ;)

Dominika tak jest, aplikacje na tel sa okrojone z suwaczkow zeby Ci transferu nie ciągnęło, z reszta forum byłoby mało czytelne. A na komputerze masz full wersje ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Dominika bo uwazam ze z normalnej wersji czyli komutera zawsze widac suwaczki ja tak mam:-)
A z aplikacji BB w telefonie niejest juz widoczne:/
Ja tez praktycznie opieram sie na aplikacji w kom

Hej
Witam sie pol przytomna. Znow mnie wywalilo jest mi nie dobrze chyba od clemastinum bo i slabo i mnie cofa:-\ za godz ide do tego debila lekarza. Glowa mnie boli i bez sil jestem. @ jeszcze nie ma i czekam na nia z utesknieniem. Teraz sie drzemne bo strasxnie spac mi sie chce.

Mam prosbe prosze o kciuki dla mojego meza bo ma wazna rozmowe dzis o tej pracy nowej. Bylabym wdzieczna :-)

Watpliwosci
Kochanie faceci czasem tacy sa. A moze i nie czassm? Heh pamietam swoj kryzys z moim m i to niektore pewnie pamietaja . Dramat. Tylko ze u mnie ze zdrada bylo niestety. Oni sa prostakami wszystko maja w pojedynczych szufladkach. Oni nie potrafia myslec o swoim problemie i jeszcze dodatkowo ze wypadaloby z nami chociaz porozmawiac. Ale sprobuj z nim porozmawiac. Zapytaj wprost co sie dzieje. Czy go cos przytlacza czy cos mu nie odpowiada? Moze jakis glebszy ma problem?
Zycze Ci szybkiego wypoczynku w PL i dogadania sie z m- em.

Asia
Tylko sie oszczedzaj prosze jak bedziesz dzis zalatwiac te sprawy :-)

Malus zagladnij do nas !

reklama
Ja tez pisze z Tel i suwakow nie ma ;) ta pobudka o 4 mnie dobila ale kilka kaw i doprowadzilam sie Do stanu uzywalnosci :-D

Malus no wlasnie Kochana gdzie Ty sie podziewasz

Watpliwosci cholercia szkoda ze mieszkasz tak daleko...macie tam u siebie jakis znajomych z Pl? Samemu raczej tak Ciezko jest wytrwac tym bardziej z dala od rodziny (nie ma z kim pogadac itp)...mysle ze z przyjaciolmi czy to polskimi czy niemieckimi byloby prosciej...wazne zeby nie byc samym

Do góry