reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Majdaczku
Ile sie juz staracie? Chyba kiepski ze mnie pocieszacz bo jestem na tym samym etapie rozumowania co ty... ze moge juz nie zajsc w ciaze mimo mlodego wielu :-\ ale tu nawet o wiek nie chodzi tylko o problemy w plodnoscia... :-(

reklama
Dziewczyny, litości!!!
Przywołuje Was do porządku, nie wolno się poddawać, taka postawa niczego nie wskuracie. Ktoś mądry kiedyś mi powiedział, że takim myśleniem właśnie prowokujemy w negatywnym znaczeniu rzeczy, wydarzenia, które sprawiają nam sens z powiek.Wiecej wiary w siebie, mamy cudowne dzieci i tego należy się trzymać. Skupcie się na dzieciach, na rodzinie, na tym co w życiu wazne:)
Kiedyś będziecie śmiały się z tego i wspomnicie moje slowa.

Mississ, ja jestem z 16.01.89:p

missiiss jesteś świetnym pocieszycielem :tak: Tego właśnie mi trzeba. Ja nie mam problemów z płodnością, zaszłam w dwie ciąże przy pierwszym podejściu, może to już wiek, bo mam 32 lata, choć czytałam, że płodność u kobiety spada gwałtownie dopiero po 35 roku życia. teraz będę kończyć 3 cykl starań, wiem, że to nie dużo, ale w przy poprzednich dwóch dzieciach tak wszystko szybko poszło i teraz się dołuję.

Majdaczek
Dzieki;-)
No widzisz dwie fajnie sie udaly szybciutko az Ci zazdroszcze bo ja o kazda dlugo walczylam. Byc moze i wiek swoje robi. Ale nie sadze ze znowu juz mialabys nie zajsc. Tak sie zastanawiam... a wierzysz w blokade? Ze sie tak bardzo chce ze sie nie da? Ja w summie w to nie wierze ale moze cos w tym jest? A moze my zwalamy wszystko na siebie a moze to nasze chlopy nawalaja? Moze to u nich z robaczkami gorzej?nie wiem juz sama.
Moj np pali duzo i pije czesto piwo moze i ma od tego slabsze robaczki niz 5 lat temu? Cholera wie... ja akurat wiem ze wina lezy po mojej stronie ale jak u niego sa slabsze to jeszcze bardziej w niczym to nie pommaga. Glupia juz jestem na to wszystko. I znow mozna mowic o tym ze te ktore nie chca to maja a te ktore pragna cala soba nie. Jaka to sprawiedliwosc-nijaka

Dominika no to tylko 3 dni roznicy haha:-)
Chcialabym miec takie podejscie jak Ty niestety ja mam swiadomosc co jest ze mna nie tak i to jest najgorsze:-\

missiiss mój mąż nie pali, do nie dawna czynnie uprawiał sport, grał w piłkę, teraz też na ruch nie narzeka, bo go nasi chłopcy męczą na orliku :) Ja w blokadę wierzę i u mnie własnie jest chyba taki problem. Ja już miałam kilka w rodzinie takich przypadków i u znajomych też. Moja bratówka jak tak bardzo chciała, to nic nie wychodziło, a jak trochę sobie pobeczała i postanowiła olać wszystko, to nawet nie wiedziała kiedy zaszła w ciążę. U niej był jeszcze problem z miesiączką, musiała ją za każdym razem wywoływać, ale myślę, że psychika zrobiła swoje. A jeżeli chodzi o tą świadomość, że coś jest z Tobą nie tak, to myślę, że jakbyś nie wiedziała, to znowu byś się zastanawiała czy wszystko jest OK, nawet jak by Ci lekarz mówił, że wszystko z Tobą w porządku. Przynajmniej Ja tak mam.

Asiu to super wiadomości. Który to tydz u ciebie?
Mam nadzieje, że ja przyniose równie dobre wieści po mojej wizycie.

reklama
Do góry