reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Tinus kochana moj maz jezdzi zawodowo i w domu zjezdza na wekeendy...wiec tez trudno zeby trafic na dni plodne a ostatnia ciaza udala sie za pierwszym razem,niemysl tak bo to zle podejscie

Tinuś nie ma sprawy :) Ja też nie niedawno byłam tu nowa i też strasznie reagowałam na nie powodzenia, teraz będę pomału kończyć 3 cykl starań (mam nadzieję, że tym razem szczęśliwy :)) i sama widzę jak się zmieniam. Nie powiem, że lepiej znoszę niepowodzenia, ale przynajmniej tak się nie nakręcam. Podchodzę teraz do tego, że co mam być to będzie i mocno wierzę, że w końcu mi się uda :tak:
A tak między nami, to chyba dlatego jestem taka spokojniejsza, bo co rano odmawiam modlitwę do Św. Rity i Św. Jana Pawła II i wierzę, że oni mi pomogą.

Ostatnia edycja:
Ewelink
Dziekuje i udanej wizyty :-)

Dominika
A szkoda ze sie nie zmieniia ;-) a moze moj sie zmianial a jak beta noe wyjdzie to juz przestana mi testy bladziochy wychodzic ;-)

A mialam pytac dominika ty jestes rocznik 89??

Julia
Beta juz zrobiona. Bylam u tesciowej nie mialam jak zrobic niestety.
Ciesze sie ze corcia lepiej. Bierz i odpoczywaj nam matka tez sie cos nalezy!

Tinus
To tak jak moj. A na fodatek po swojej pracu musze jeszcze jechac po niego 40 km:-\
A robilas testa.? W sumie jak masz okres to mozr lepiej i nie robic bo czlowiek by sie pozniej bardzo martwil.

missiiss kciuki za bete! Daj znać jak będziesz miała wynik.

Ja siedzę w pracy i już mnie tu trafia. Pogoda okropna, ludzi jak na lekarstwo, czas się wlecze, a jeszcze, żeby było mało, to dzisiaj ostatni i muszę zrobić rozliczenie i nie mam pojęcia o, której wyjdę :crazy:

hej dziewczyny :tak:

missis nie dobrze, że to Ci nie przechodzi :no: jak są bladziochy to coś się dzieję,kciuki za betę :tak: a za Twoje dołowanie należy się porządny kopniak po życi masz szczęście, że już tak wysoko nogi nie podniosę :tak:

dziewczyny nie traćcie nadziei, bo to najgorsze co może być, głowa do góry, trzymam kciuki :tak:

za wszystkie testujące i wizytujące trzymam kciuki ;*

Tinuś
musi być dobrze z pracą Twojego męża :-D

mychunia a co to oznacza, że jeżeli wychodzą bladziochy to jest
źle?

Mnie strasznie dzisiaj dokucza ból w podbrzuszu, nie wiem czy to dobrze, czy źle. U mnie już 3dpo. Jutro już 1 lipca, ale ten czas szybko pędzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry