reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzieki dziewuszki ale mysle ze i tak bedzie lipa. Jajnik mnie boli wiecysle ze @ raczej przyjdzie. Juz bym chciala malpe zeby nowy cykl zacxac i moze ten sie uda. Musze zdarxyc przed ewentualna zmiana pracy mojego starego. Bo pozniej bedzie malo uchwytny. Bylam u lekarza jakis popieprzony byl. Pech chial ze mu wszystko zeszlo do wizyty a teraz na nowo mnie wywala i mam 37,9 stopnia. Nie biore rzadnych lekow bo soe boje. Jutro jak bete bede miala na 100% potwierdzona choc na 99 jestem pewna ze nici:-\ ehh

Julia
O masakra to cholerstwo musi byc okropne:-\ a co do opieki nie przejmuj sie kpchana. Moja mama ciagle mi powtarza ze dzieci i rodzina najwazniejsze choc wiadomo jak teraz ciezko z praca. Bedzie dobrze teraz najwazniejsze zeby corcia wyzdrowiala!

reklama
Witam!

Asiu gratuluje :-)

Gabis trzymam kciuki za wizytę.

Byłam na badaniu. Wpisali mi hcg całkowite. Ciekawa jestem czemu tak dziwnie. Wyniki będę koło 17, ale nie pamiętam hasła i nie mam jak się zalogować. Nie wiem czy dzisiaj uda mi się sprawdzić. Ale bardzo się boję wyniku. Postanowiłam powtórzyć badanie w środę jeszcze raz.

Ja mówiłam, że chcę betahcg a ona mi wpisała hcg całkowite.
A w sumie to ile płaciłyście za beta hcg? Mnie to całkowite wyniosło 30,40 zł

wow asmi... ja w zeszłym cyklu za beta hcg zapłaciłam 50 zł...!!! :szok:!! 40 za badanie 10 za pobranie krwi!!!!!!!!! zdziercy! fakt to prywatne laboratorium a nie ALAB.... więcej do niech nie pójdę!! No właśnie ile płaciłyście za beta hcg w ALABie?????

A ja w jakims no name obok przychodni. Prywatny tez pewnie jakis. Ale 50 zl to juz przegiecie. 10 no 20 powinno byc a nie 50! Oni chca zeby starajace z torbami poszly :p

Dziewczyny to cos na owu to inofolic czy jak to bylo?

reklama
Do góry