reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
AsiaSz to super wieści, jeszcze raz gratulacje!
gabis a Ty się nie martw na zapas, na pewno też będziesz taka szczęśliwa po wizycie jak Asia.
gabis a Ty się nie martw na zapas, na pewno też będziesz taka szczęśliwa po wizycie jak Asia.
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Gabis
Kciuki mocno trzymamy:-) bedzie dobrze nie martw sie mamusiu :-)
Kciuki mocno trzymamy:-) bedzie dobrze nie martw sie mamusiu :-)
Miss kiedy wyniki?
Asiu super wiesci oby tak dalej;-)
Gabis kciuki za wizyte;-)
A ja po wizycie z Mloda u lekarza,rota wirusa zalapala:/ dzis jest lepiej, ale na brzuszek narzeka i stan podgoraczkowy. Lekarz dal mi opieke do konca tygodnia...glupio mi bo 2 tyg. Temu tez bylam na opiece
Asiu super wiesci oby tak dalej;-)
Gabis kciuki za wizyte;-)
A ja po wizycie z Mloda u lekarza,rota wirusa zalapala:/ dzis jest lepiej, ale na brzuszek narzeka i stan podgoraczkowy. Lekarz dal mi opieke do konca tygodnia...glupio mi bo 2 tyg. Temu tez bylam na opiece
Asiu Gratulacje <3
Gabis będzie dobrze zobaczysz
Majdaczek14 nie myśl i nie pisz takich rzeczy !! jesteś szczęściarą masz dwóch synków, zobaczysz wszystko powolutku się ułozy..mojej mamy koleżanka zaszła w ciążę w wieku 42 nikt nie wierzyl ze się juz uda wiara czyni cuda pamiętaj
Gabis będzie dobrze zobaczysz
Majdaczek14 nie myśl i nie pisz takich rzeczy !! jesteś szczęściarą masz dwóch synków, zobaczysz wszystko powolutku się ułozy..mojej mamy koleżanka zaszła w ciążę w wieku 42 nikt nie wierzyl ze się juz uda wiara czyni cuda pamiętaj
MotylkowaOna
Fanka BB :)
Asieńko super wieści gratuluje przeogromnie
Gabis , Ewelinka &&
a reszte caluje goraco
Gabis , Ewelinka &&
a reszte caluje goraco
reklama