reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Majdaczel
Ja tez nie ciwrpie jak w pracy ludzi nie ma bo sie tak dluzy ten czas niemoilosiernie bbrr dlatego oby szybko zlecialo i bys juz wolne miala. :-) a gdzie pracujesz jesli moge spytac??

Dominika
To moj rocznik jestes :-)

Eh dziewczyny nie przerazajcie mnie z tymi torbielami pissss :-\
W sumie to pierwsze slysze ze na tormiele beta dodatnia. Ale nie bedenegowac bo nie wiem.
Wydaje mi sie ze dzisiaj bledszy wyszedl niz ostatnimi dniami. A pierwsze dwa w miare pozniej wyszedl ciut szerszy ale tez bladzioch no i wczoraj bladzioch ale go nie mam i dzisiaj bladzioszek ze na zdjeciu ciezko go wypatrzec. A najnizej jest test z dnia miesiaczki za jasia jeszcze.wiec widzicie jaka mega roznica. Oby tylko zadne dziadoatwo to nie bylo i nawet nie chce myslec o tym ze sie chcialo przyczepic a sie nie przyczepilo do konca i odlecialo i bedzie malpa...
Eh za duzo mysle. Myslalam ze dzisiaj bedzie beta a to dopiero jutro

Załączniki

• 1404117071124.jpg
    1404117071124.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Dziwnie widac 3 test. Jakby tylko ramki byly i bialy srodek a tak nie jest :-\ oszaleje zaraz. Zasmiecam forum wiem ale tak mi zle jest ze chyba zwariuje zaraz :':)':)'( a wiem ze nic mi to nie da :'(

Załączniki

• 1404117364671.jpg
    1404117364671.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 56
To ten 3 ci z dwoch dni temu zobaczcie ze grubszy i wyrazniejszy. Od pozostalych. Juz mi z tych nerwow niedobrze i nadodatek sie sama nakrecam wezcie mnie ochrzancie blagam. Wpadam w paranoje chyba

Załączniki

• 1404118071828.jpg
    1404118071828.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 54
A mnie się tak strasznie smutno zrobiło :-(
W piątek moja szwagierka urodziła córeczkę, bardzo się z tego powodu cieszę, bo to ich pierwsze dziecko. Wiadomo dla nas staraczek wieść o narodzinach dziecka, szczególnie w rodzinie bywa trudna. Ale cieszę się ich szczęściem i wszystko było by OK, gdyby nie fakt imienia, które najprawdopodobniej dadzą dziecku. To było, że tak powiem moje wybrane imię już przy moim pierwszym dziecku. Tak właśnie miało mieć na imię moje pierwsze dziecko, gdyby było dziewczynką. Urodził się chłopczyk, więc imię zostało dla następnego. Drugi też był chłopczyk. Ja nie mogę teraz powiedzieć, czy w ogóle jeszcze będę w ciąży, a jeżeli będę, to może urodzić się trzeci chłopczyk, ale tak mi teraz z tym ciężko. Może dlatego, że nie mogę zajść w ciążę i tak wszystko bardziej teraz przeżywam. Po prostu jest mi bardzo przykro, szczególnie, że pewnie z mojej ciąży będą nici :-(

Majdaczku
Tulam Cie mocno. U mnie kuzyna dziewczyna bedzie w lipcu rodzic i tez daja na imie dziewczynce tak ja bym chciala. Ale u mnie tez pewnie bedzie trzeci chlopak :-( nie smuc sie zawsze mozna dac tak samo na imie. U mnie w rodzinie jest 4 kubusiow. A zosie niestety na jednej ulicy i po rodzinie kiepsko by bylo :-\

Ja chciałam Emilkę. To jest najbliższa kuzynka moich dzieci i dać tak samo na imię to trochę dziwnie. Ale cóż pewnie i tak nie zajdę w ciążę. Po prostu tak mi się strasznie przykro zrobiło. Aż mi się łzy same cisną do oczu. Może jak bym już była w ciąży to inaczej bym na to zareagowała, a tak to wbiłam sobie kolejnego klina. Wiem, że to głupie, ale taka już jestem, strasznie emocjonalnie do wszystkiego podchodzę. A tym bardziej jest mi przykro, że szwagierka wiedziała o tym imieniu, bo już prawie 9 lat temu jak zaszłam w pierwszą ciążę to mieliśmy wybrane dwa imiona dla chłopca no i to dla dziewczynki.

Mississ, cyfry podane w nicku to data urodzin?
Jak mi nie wyjdzie to wezmę sie za dietę, na wrzesień dopiero mam endo:/ mimo, że to dopiero 1 cykl starań to smutno..Spróbuję podejść na luzie i myślę, że może się uda:)
Dziewczyny, ważne żeby dzieci były zdrowe, a płeć nie gra różnicy bynajmniej w moim przypadku:)
Majdaczek, nie smutaj sie, będziesz miała córcie to dasz jej imię, które Ci się podoba, jaki problem?;)
Nie lubię pisać postów z tel, ale odkąd jest WiFi to nie siadam do kompa, a pisanie z mojego tel.to masakra,3x mogę poprawiać wyraz a za 4 razem jest to samo.

Majdaczku
Ojej :-\ ja mam na imie Emilka :-)
I to jest najgorsze ze ona o tym wiedziala... przykre. I to najblizsza kuzynka o czym wiedziala. Mogle wykazac wyrozumialosci... a ja piernicze powiem ci ze jak kiedys mi sie trafi dziewczynka o ile sie trafi bo obecnie jestem tak nastawiona sceptycznie jak ty :-( to dam zosia i niech sie wypchaja. Niech sobie gadaja. Chyba ze maz nie bedzie chcial to z nim bedzie gorzej. Albo dam Tosia po Antosiu moim kochanym.
Ja tez kochana do wszystkiego podchodze zbyt emocjonalnie i to mnie zabija od srodka :-( mam dopiero 25 lat i jak mysle ze nie bede miala drugiego zwego dziecka to mnie to dobija :-( bo jak juz clo na mnie nie dziala to zly znak. Nie wiem czy mi jeszcze jest w stanie cos pomoc :-(
Tulam cie bardzo mocno!!!:-*

Dominika
Tak ja z 13.01.89 :-) ja bylam u endokrynologa w lutym w szpitalu. Przebadali mnie od gory do dolu i najgorsze jest to ze wszystko niby ok. Zadnych odchylow. Czasem prolaktyna wyzsza ale dopiero po 4 godzinie po obciazeniach tak jak glukoza. Ale mowili ze mieszcze sie w granicach gornych norm. Dostalam leki ale ni w d i w oko jak widac nie pomagaja

reklama
Dominika wiem, tylko tu jest chyba większy problem w zajściu ciążę, niż w imieniu. Po prostu czuję się tak, jakby mnie już nie miało spotkać nic dobrego, że teraz ktoś inny jest szczęśliwy, a Ja już raczej nie będę. Próbuję o tym nie myśleć, ale takie wiadomości mnie dołują.

Do góry