reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Tinus
Bedzie dobrze. Moj maz jak zmieni prace to tez bedzie srednio co 3- 5 dni w domu wiec lipa bedzie. Z jednej str chcialabym zeby sie dostal do tej pracy a z drugiej nie bo wiadomo dlaczego.
Moja szyjka jest juz wysoko i nie jest taka tearda. Kurde oglupiec mozna. Chyba jiz jej nie bede badac bo oszaleje...
Bedzie dobrze. Moj maz jak zmieni prace to tez bedzie srednio co 3- 5 dni w domu wiec lipa bedzie. Z jednej str chcialabym zeby sie dostal do tej pracy a z drugiej nie bo wiadomo dlaczego.
Moja szyjka jest juz wysoko i nie jest taka tearda. Kurde oglupiec mozna. Chyba jiz jej nie bede badac bo oszaleje...
majdaczek14
Fanka BB :)
missiiss bądź dobrej myśli i nigdzie nam nie odchodź. Potrzebujemy tu takich rozpisanych staraczek
kasikz w takim dniu jesteśmy z Tobą.
Dominika trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła.
Tinuś przykro mi, ale z tego co pamiętam to dopiero 1 cykl Twoich starań, więc nie załamuj się. Powodzenia w następnym, oby owocnym
Aschlle gdzie się podziewasz?
kasikz w takim dniu jesteśmy z Tobą.
Dominika trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła.
Tinuś przykro mi, ale z tego co pamiętam to dopiero 1 cykl Twoich starań, więc nie załamuj się. Powodzenia w następnym, oby owocnym
Aschlle gdzie się podziewasz?
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Badam zawsze rano iwieczorem. Wczoraj rano byla jeszcze twarda i nisko jak przedwczoraj i wieczorwm i rano. A wczoraj wieczorem byla albo mega misko i srednia albo bardzo wysoko i srednia a moze miekka? Kuzwa nie wiem :-\ a dzis jest wysoko i taka sobie. Zawsze na przysiadzie. Chyba nie umi tego robic
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Hej :-)
Miss, Dominika ja dalej trzymam kciuki &&&;-) głowy do góry laseczki ;-)
Za wszystkie wizytujace dzis brzuchatki kciuki ;-) ja tez dzis wizytuje ..... juz lekki stresik jak zawsze ...
Buziaaaki ;*
Miss, Dominika ja dalej trzymam kciuki &&&;-) głowy do góry laseczki ;-)
Za wszystkie wizytujace dzis brzuchatki kciuki ;-) ja tez dzis wizytuje ..... juz lekki stresik jak zawsze ...
Buziaaaki ;*
papryczka_
Mississ, pozostało nam tylko czekać Sama wiesz, że to już nie jest zależne od Ciebie, a od samego myślenia wynik się jeszcze nikomu nie zmienil, a niejedna z nas na pewno powiedzialaby: szkoda
Miss ja cie podziwiam bo lecialambym na bete! Bo od paru dni sie zastanawiasz jestes czy nie jestes...taka hustawka...wspolczuje;/
Moja corka dzis o niebo lepsza niema temp niema wymiotow ale poszlismy na kontrole (wlasnie czekamy w kolejce) wezme na dzis chyba opieke bo dwie nocki kiepsko przespane a teraz wlasnie mam zaczac nocki;/
Moja corka dzis o niebo lepsza niema temp niema wymiotow ale poszlismy na kontrole (wlasnie czekamy w kolejce) wezme na dzis chyba opieke bo dwie nocki kiepsko przespane a teraz wlasnie mam zaczac nocki;/
Wiem wlaśnie 1 cykl..
mississ1301 nie jestem zbyt szczęsliwa ze bd sama siedziec w domku..ale mój mąż w obecnej pracy ze tak powiem się"męczy", pracuje bardzo duzo za niewiele..
Nigdy mnie jeszcze tak nie bolał brzuch tzn zawsze miałam bolesne miesiączki ale teraz boli mnie ciągle od 5 rano 3 nospy max nie pomogly;/
mississ1301 nie jestem zbyt szczęsliwa ze bd sama siedziec w domku..ale mój mąż w obecnej pracy ze tak powiem się"męczy", pracuje bardzo duzo za niewiele..
Nigdy mnie jeszcze tak nie bolał brzuch tzn zawsze miałam bolesne miesiączki ale teraz boli mnie ciągle od 5 rano 3 nospy max nie pomogly;/
reklama
majdaczek14
Tinuś będzie dobrze, z pracą Twojego męża na pewno się ułoży i znajdziecie jakiś sposób na to, żeby dalej się starać. A Twój mąż jak będzie miał lepszą pracę, to też pewnie będzie bardziej wyluzowany, a przecież to w staraniach bardzo ważne. Ja też jak zaczynałam ten cykl, to byłam załamana, bo prawie w dni płodne i owulację obliczyłam, że mój mąż będzie miał nocki. Prawie miała zaczynać jak zaczynały się dni płodne, a kończyć jak po owulacji, ale jakoś stanęliśmy na wysokości zadania i rozwiązaliśmy jakoś problem Więc liczę, że i u Ciebie jakoś będzie się dało wszystko poukładać. Życzę jeszcze raz powodzenia.