reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

eh...dzisiaj o 5 rano obudzil mnie ból i juz wiedzialam...:-( a mialam nadzieje ze sie udalo...teraz bd cięzko moj mąż zmienia prace wracal bd na weekendy do domu...ale muszę być dobrej mysli :)

reklama
Tinus
Bedzie dobrze. Moj maz jak zmieni prace to tez bedzie srednio co 3- 5 dni w domu wiec lipa bedzie. Z jednej str chcialabym zeby sie dostal do tej pracy a z drugiej nie bo wiadomo dlaczego.

Moja szyjka jest juz wysoko i nie jest taka tearda. Kurde oglupiec mozna. Chyba jiz jej nie bede badac bo oszaleje...

missiiss bądź dobrej myśli i nigdzie nam nie odchodź. Potrzebujemy tu takich rozpisanych staraczek :)

kasikz w takim dniu jesteśmy z Tobą.

Dominika trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła.

Tinuś przykro mi, ale z tego co pamiętam to dopiero 1 cykl Twoich starań, więc nie załamuj się. Powodzenia w następnym, oby owocnym :)

Aschlle gdzie się podziewasz?

Badam zawsze rano iwieczorem. Wczoraj rano byla jeszcze twarda i nisko jak przedwczoraj i wieczorwm i rano. A wczoraj wieczorem byla albo mega misko i srednia albo bardzo wysoko i srednia a moze miekka? Kuzwa nie wiem :-\ a dzis jest wysoko i taka sobie. Zawsze na przysiadzie. Chyba nie umi tego robic

Hej :-)

Miss, Dominika ja dalej trzymam kciuki &&&;-) głowy do góry laseczki ;-)

Za wszystkie wizytujace dzis brzuchatki kciuki ;-) ja tez dzis wizytuje ..... juz lekki stresik jak zawsze ...

Buziaaaki ;*

Mississ, pozostało nam tylko czekać;) Sama wiesz, że to już nie jest zależne od Ciebie, a od samego myślenia wynik się jeszcze nikomu nie zmienil, a niejedna z nas na pewno powiedzialaby: szkoda :p

Miss ja cie podziwiam bo lecialambym na bete! Bo od paru dni sie zastanawiasz jestes czy nie jestes...taka hustawka...wspolczuje;/

Moja corka dzis o niebo lepsza niema temp niema wymiotow ale poszlismy na kontrole (wlasnie czekamy w kolejce) wezme na dzis chyba opieke bo dwie nocki kiepsko przespane a teraz wlasnie mam zaczac nocki;/

Wiem wlaśnie 1 cykl..
mississ1301 nie jestem zbyt szczęsliwa ze bd sama siedziec w domku..ale mój mąż w obecnej pracy ze tak powiem się"męczy", pracuje bardzo duzo za niewiele..
Nigdy mnie jeszcze tak nie bolał brzuch tzn zawsze miałam bolesne miesiączki ale teraz boli mnie ciągle od 5 rano 3 nospy max nie pomogly;/

reklama
Tinuś będzie dobrze, z pracą Twojego męża na pewno się ułoży i znajdziecie jakiś sposób na to, żeby dalej się starać. A Twój mąż jak będzie miał lepszą pracę, to też pewnie będzie bardziej wyluzowany, a przecież to w staraniach bardzo ważne. Ja też jak zaczynałam ten cykl, to byłam załamana, bo prawie w dni płodne i owulację obliczyłam, że mój mąż będzie miał nocki. Prawie miała zaczynać jak zaczynały się dni płodne, a kończyć jak po owulacji, ale jakoś stanęliśmy na wysokości zadania i rozwiązaliśmy jakoś problem :) Więc liczę, że i u Ciebie jakoś będzie się dało wszystko poukładać. Życzę jeszcze raz powodzenia.

Do góry