reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Rurka
Kochana malutka :-) ja uwielbiam momenty kiedy jestem smutna i wtedy jas to zauwaza i sie patrzy najpierw pozniej przytula mnie mocno i mowi "mamusiu nie smuc sie przeciez sie kochamy "!:-D od razu mi sie lepiej robi :-)

reklama
Dzieci są kochane, mój Alek jak widzi, że się smuce to przytula i mówi"mamo kocham cie", bezcenne;)
Dziewczyny, w piątek robilam HCG nie bhcg, ono tylko potwierdza bądź zaprzecza, czułość 10.
Nie wiem czy jest sens jutro robić sikanca, ale czytalam ze nie jest miarodajny, powoli nadzieja o udanym cyklu się wypala..:(

Hej dziewczyny. Jak tam po weekendzie sie macie?

Missiiss, Rurka, Asmi lecieć na bete i to już a nie katowac sie podejrzeniami jest ciąża czy nie ma...

Mississ a ty kochana to sie tak nie doluj. Przeciez uda wam sie predzej czy pozniej. Nie mozesz po niepowodzeniu dolowac sie 3 dni bo sie wykonczysz.

Asia to dzis czekaja nas wizyty i podgladanie naszych cudow. O której masz wizyte? Powodzenia.

Jestem w laboratorium i czekam. Choc i tak mysle ze nici.

Gabis
Wiem :-( ale ja tak ciezko porazki przyjmuje na klate. Z reszta juz tylko sie kochamy. A ja nie mam zwyklego okresu. Najczesciej jest wywolywany przez luteine tak jak i jajeczkowanie. Ostatnio prawie 9 miesiecy nie bylo ale dostalam pozniej po lutkach bylo. Wiec lipa ze mna totalna. Wolalabym miec cykle co miesiac i co miesiac testowac a tak to o... clo tez dluzszy czas nie mozna brac przeciez .... :-( ehhh
Lejarza mam o 14 wiec pewnie tak odbiore bete. Zaraz sie zapytam jak wejde.
Przepraszam ze tak wam jecze :-( chyba na jakis czas powinnam was opuscic co by nie wprowadzac smutnej atmosfery :-(

Dominika rurka. Kciuki trzymam za wasze testowanie!

Witam. U nas od wczoraj wieczór pada i pogoda strasznie się popsuła :(
Przepraszam, że się trochę opuściłam przez weekend, ale te wolne dni tak szybko mijają.

Tinuś witaj i powodzenie, oby @ nie przyszła :)

missiiss trzymam kciuki za betę.

Dominika a u Ciebie jak? Kiedy masz termin @?

U mnie jakoś leci, im bliżej terminu @, tym bardziej się denerwuję i myślę o tym. Zastanawiam się czy dalej mierzyć temperaturę, bo strasznie mnie to stresuje. W ogóle mam jakoś taką poplątaną tą temp., chyba jest to związane z moją chorobą w końcówce poprzedniego cyklu i na początku obecnego.

Aschllee co z Tobą? Odezwij się?

Missiiss kochana każda z nas przeżywała tu swoje "porażki" i po to jestesmy zeby pomagac i podtrzymac na duchu. Wiec nigdzie nie odchodzisz nawet tak nie mysl. Dzis masz gorszy dzien ale zobaczysz ze nawet sie nie obejrzysz jak bedziemy sie z toba cieszyć z II. Glowa do gory. A teraz co ma byc to bedzie i czekamy cierpliwie na wyniki.

Niestety wynik bedzie jutro rano :-(

Gabis
I wlasnie dlatego to forum dziewcYny na nim tak uwielbiam. Zawsze wesprzecie gdy trzeba :-) kocham was za to!!!

Majdaczek kkciuki za 2 krechy :-)

W ogole rozmawialam z babeczkami tam i mowie zeby nachuchaly zeby wyszla ta beta. Mowilam ze mi tak testy wychodza no ale wszystko sie okaze. Narazie znow wysypka wraca :-\ ale juz bardziej czerwone bomble mam. Jutro musze miec jeszcze wolne zeby bete odebrac mam nadzieje ze mi da dwa dni l4. Bo jeszcze slabo sie czuje.

Miss przynajmniej bedziesz wiedziec ma czym stoisz. Albp bladzioch to ciaza albo biochemiczna albo torbiel.
Nie smutaj . Nie ma co sie dolowac. Bedzie dobrze.
Ja dzis do lekarza zobaczymy co powie na wyniki mojego badania.
Dzis tez mija 5 lat od porodu mojej pierwszej coreczki;(

reklama
Mississ, bierz bhcg, a nie hcg (tylko na potwierdzenie, podobno nie jest miarodajna) 3 mam kciuki ;)
Majdaczek, termin @ mam na jutro.Wczoraj cmil mnie jajnik i ostatnio chodzę wcześniej spać, wiec to żaden z symptomów ciąży.Mam tak, że tli się we mnie nadzieja, a są momenty, które przeważają, że ten cykl staran uwazam za stracony i ze @ przyjdzie, a jak przyjdzie to w terminie, bo nad morzem nie chce dostać okresu. Jeśli przyjdzie @, to zacznę dietę i wyjaśnię sprawę z endo.

Do góry