reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julia
Tez tak czasem mam :-\

Hej kochane. Noc mi uplynela fajnie ale tylko wstalam i ledwo staje na nogach taka slaba jestem chyba po gtych zastrzykach :-\ znownie zaczyna wywalac i swedziec. Co tl za cholerstwo¡:-\

Rano tempka spadla ito duzo wiec trzeba sie pogodzic ze nici z tym :-( plakac mii sie chce :'( eszystko mnke swedzi i nic nie wychodzi. Tyle juz czasu sie bzynkamy i nic :-( teraz przy clo cbhyba gin mial racje owu nie bylo a tempka wzrosla bo chyba tak dla jaj :-( dzis znow mega bladzioch ale prY takiej tempce to napewno nic nie znaczy. Sie zalamalam troszku :':)-(
Nie ide dzisiaj do pracy chyby bym nie doszla na pkp nawet. Wezme moze z 2 dni 3 wolnego by mi przeszlo i by odsapnac....

reklama
Tinuś witam :happy:

Misss.. na kiedy masz termin @ ?

Asiu jak tam samopoczucie przyszła mamusiu??

Julia jak Twoja mała? U nas duużo lepiej dzisiaj nocka przespana :-) dopiero o 6 kupsko było ale już bez śluzu i krwi i zagęszcza się więc do przodu ;-) (sorki za opisy jeśli kogoś to razi :zawstydzona/y:)

A u mnie....... dalej NIC :dry: brzuch pobolewa jak na @ cycki podszczypują i pobolewają.... @ nie ma... test jak pisałam wczoraj ujemny był więc....... dalej czekam sobie na @............. 42 dc..........:angry:

Hej dziewczynki.

Misss puki nie zrobisz bety to tak naprawde nic nie wiesz. Ani czy jest, ani czy nie ma, czy wziac leki, czy sobie wkrecac. Nie wolisz odpowiedzi czarno na bialym niz zyc w niepewnosci. No powiedz. Ja mysle ze beta wyjasni sprawe raz na zawsze.

Rurka jeszcze nie wiem jak sie czuje bo jeszcze nie wstalam ;-)

misss zgadzam się z Asią.... w Twoim przypadku beta wszystko wyjaśni.... też bym na Twoim miejscu poleciała ją zrobić...

Rurka, mnie to nie razi, tez mam małe dziecko.
Rurka, nie lepiej na betę iść? Tyle czasu @ nie ma, więc wynik dałby odpowiedź,na Twoim miejscu poszłabym, Asia ma racje,Ty Mississ tez powinnaś się wybrać.Nie wiem z czym zwlekacie;)

Wydaje mi sie ze po tempce widac ze nici z tego :-( a testy moze tak wychodzily bo nie wiem co. Buble jakies. No nic odwioze dziecko i moze pojade. Musze jeszcze lekarza zaliczyc. Eh i tak pewnie nic z tego.

Termin @ mam na juteo dlatego pewnie tempa spadla. Czyli mimo brania lutki i tak spafla. Wczoraj jeszcze te zastrzyki... dola mam jak stad do Warszawy :-( przepraszam za samolubstwo w pisaniu :-(

reklama
przed chwilą Zuzka woła mnie siedząc na nocniku.....dotyka rączką czoła i mówi: "zobacz mamo już nie mam golączki juhu!!!!!!!! .......... Dziękuję mamusiu...Ty ulatowałaś mi żicie" :-D ehhh widzicie jaki ze mnie bohater :-D:-D

Do góry