reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo no troche mam ale poprostu wczoraj tak zle sie czulam ze dzis caly dzien ma syndrom dnia wczorajszego :-(
Jutro bede miec wyjatkowego goscia u siebie :-) Anulka nasza przyjedzie mnie odwiedzic <3
Musze dzis wypoczac ...

reklama
Kurczę żeby iść na betę muszę podjechać do Oławy. Bo u nas czeka się za długo. Ale i tak czuję, że chyba nic z tego. To było zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe.

A powiedzcie mi czy betę trzeba wykonywać na czczo czy można o każdej porze dnia?

Ostatnia edycja:
goska miałam kilka lat temu uczulenie na słońce i się trochę inaczej objawiało to raz, a po drugie jak wczoraj jadłam śniadanie to po nim mnie zaczęło bardzo swędzieć,a tego dnia dopiero po południu byłam na dworze :baffled:

asmi, missis
idźcie jutro na betę :tak:

iwo zbladło i mniej swędzi, bo kiełbaskę oddałam mężowi :-D

asmi betę można i wieczorem robić :-)

Miissis - no niezłe przygody miałaś :szok:. Ja byłam w opiece nocnej i rano u lekarza i nic mi nie dali, prócz wapna ze względu na bardzo wczesną ciążę. Zeszło samo po jakiś 4 dniach chyba, ale 2 pierwsze dni swędziało strasznie i tak jak pisze Mychunia nie ma co drapać, bo wychodzi więcej.
Lepsza byłaby beta - miałabyś pewność 100 %, ale jak już chcesz testować, to spróbuj innym testem niż pre test, może ciemniejsze kreseczki pokaże (swoją drogą ja nie lubię pre testów). Trzymam kciuki za jutrzejszy test!! Zajrzę jutro, by zobaczyć Twoje II kreseczki :tak:

Cześć dziewczyny !
Chciałabym dołączyć do Waszego forum :) Mam 22 lata, studiuję, od roku mężatka. To mój pierwszy miesiąc starań...czekam. Miesiączka planowana na wt miejmy nadzieje ze nie przyjdzie :)

No nie. Tyle sie napisalam i mi sie bb wykrAczyl :-\ agggrrr
Jestem blada i bez sil pk tych zastrzykach. Strasznie sie slabo czuje. Jak jutro nie wstane z lozka to pojde na bede ona mi odpowie na pytanie. Chyba ze dam rade isc do pracy to w szafce jeszcze tesciory dwa sa...

reklama
Do góry