reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Orientuje się, któraś z Was, czy przy 30 dniowych cyklach, zakladajac ze ovu mialam 17, zagniezdzenie może się odbyć w 26dc?Wg mnie trochę długo. .
Mississ, odezwij się!
Zmykamy na spacerek;)

reklama
Dominika niemam pojecia nie znam sie na tym:/ wydaje mi sie jednak ze wczesniej do tego dochodzi

Miss kochana co z toba? Wchodze co chwile i wyczekuje wiesci od ciebie

Aschlee kohana jak tam? Przyszla @ czy nadal cisza?

Asmi, gratki!!!
Mississ, co z Tobą? Jak uczulenie? Zostawili Cie na obserwacji? Robili Ci bhcg?
Aschlee, przyszła @?
Asia, odezwij się.
Julia, dla mnie to tez długi czas, mysle ze ten cykl juz mogę sobie darować, ale w głębi jeszcze tli się we mnie nadzieja na ciążę, z tego względu ze pytały mnie kiedy termin (za 4dni) i zaczęły mowic o tym późniejszym zagniezdzenie. W dodatku to był test z krwi na potwierdzenie "tak albo nie", o czułości 10 i tak sobie myślę?, że może gdyby było poniżej tych 10-ciu to nie wykryje ale z drugiej strony sobie myślę, że to test z krwi.Moglam zrobić ilościowo to wtedy miałabym wynik i pewnie podane normy.

Dzieki dziewczynki moje choane jestescie!! Wyjechalismy i przed wyjazdem wzielam jszcze tabletke clemastinum. Przed oczywiscie ulotke przegladnelam. I przed samym kedrzejowem stwierdzilam ze chyba mi clemastinum pomoglo ciutke wiec pojechalismy dalej. Balam sie ze mnie zatrzymaja i nie pojade do domu dzisiaj a juz chcialam :-\ wiem glupol jestem. Ale jechalam whechalismy na autostrade. Zero zjazdu a ja czuje ze odplywam.... wiec na pas awaryjny i leze.i maz mnie wachluje jasko drze sie nad uchem... rzygnelam sobie trzy razy.... teche mi sie lepiej zrobilo. Ochlonelam i pojechalismy dalej i za godzine znow to samo... ale jakos dojechalismy. Oczywiacie cala wysypana przyjechalam Cyntia moja podobna do Twojej jak juz zaczyna schodzic to bomble czerwienieja... no ale juz pise co dalej. Mama jak mnie zobaczylam zaraz kazala jechac na pogotowie . Wiec pojechalam. I prawie im tam nie zemdlalam. Lekar sobie wyszedl po zastrzyki a ja mdleje otworzylam szybko okno i polozylam sie na kozetce nogi o sciane on wchodzi i patrzy na mnie to ja do niego ze przepraszam ale musialam sie rozgoscic bo mi slabo. Mlody fajny byl. No i zrobil ze mna eywiad albo mam to od acardu albo od truskawek. Mowilam o ewentualnej ciazy o nic nie mowil o becie z reszta oni nie maja unas w punkcie lamoratorium. Nawet nie wiem czy ppbieraja krew. Ale zobacxyl mnie i ogladnal i mowil ze przy tak rozleglej wysypce dwa zastrzyki. Clemastin i cos tam. Mam zapisane jakby co jakbym sie zle czula to jutro do lekarza pojde i powiem co dostalam. I leki mi przepisal jovix jakos tak i encorton. Ale dopoki jutro nie powtorze testu to ich nie wezme. Jak jitro pojde do lekarza a nie do pracy to pojde na bete. Ale chyba nic z tego... :-( szyjke mam tak nisko ze chyba mi wyleci zaraz. Albo ona jest tak nisko albo wysoko. Ja juz oglupialam... tempka w gorze. Ale lutke biore i nie wiem kiedy ja odlozyc. W grudniu lutka w ogole mi nie podnosila tempki. Wiec moze jest taka wysoka od uczulenia? Nie wiem glupia jestem. Nie czuje sie ani na ciaze ani na okres :-\ tylko mi slabo i niedobrze.

Julia i Rurka
Jak dzieciaczki wasze? Mam nadzieje ze wszystko ok i dochodza do siebie. Szybko niech wracaja do zdrowia.

Jeszcze raz Wam wszystkim dziekuje za troske. Kochane jestescie!!!
Jutro zrobie znow test bo kupilam test i sie okaze. Jak nie bedzie mocniejszej i bede szla donpracy to odkladam lutke.... niea co sie ludzic

Miss ale mialas akcje,masakra...ale dobrze ze lekarz cie zbadal i mam nadzieje ze szybko ci minie! Oczywiscie &&&za mocniejsza kreske;-)

Corka moja troche lepiej,jest moment ze gorzej sie czuje, caly dzien prawie przespala a jutro do lekarza idziemy rano.

Misss moje testy dlugo byly bladxiochy dopiero ostatnio jak zrobilam to wyszedl intensywny. Nie odstawiaj lutki puki bety nie zrobisz ani mi sie waż!

Dominika zyje ale jakos nie mam nastroju dzis.

Kurczę coś czuję, że z mojej ciąży nici. Powtórzyłam przed chwilą test i kreseczka jest tak blada jak w środę. Fakt, że dzisiaj robiłam później ale wtedy też robiłam jeden koło 15. Ale myślę, że mimo to kreseczka powinna być dużo mocniejsza. Załamałam się.

reklama
Asmi- zrób test z rana to kreska powinna być wyraźniejsza. A najlepiej to na betę idź.

Mississ - mi twoja przygoda skojarzyla się z Cyntią :) idź jutro na betę bo takie bladziochy nie powiedzą ci czy beta ładnie przyrasta. A może jest tak jak u Judytki.....

Julka - twoja córka znowu chora :( ucałuj bidulke.

Mychunia - jak tam?

Asia - o co chodzi? Masz stres przed wizytą?

Do góry