reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

witam o poranku

Piękna pogoda, ciepło, słońce. Lato a ja do pracy.

iwo, piękne fotki.

Teraz troszkę mnie żal się robi bo żadnych leków, cykl rozwalony, nic nie jest tak jak należy. Do poczytania kiedyś tak.
Dzisiaj się rozpłakałam jak obejrzałam program, u progu macierzyństwa. Wiem że na razie nie prędko dzidzia się u nas pojawi.

Pa. Kiedyś zajrzę.

reklama
Hej
Miss : do clo brałam fostimon a na pekniecie ovitrelle.
Nie dziękuje ...
Zaraz uciekam na inseminacje
Odezwe się pozniej
Buziaki

Iwo śliczna Córeczka :)

Lalka &&&&& mocno zaciśnięte :)

A ja czytam relacje ze ślubów na forum i szukam pomysłów na organizacje ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Dzien dobry...ja jestem po prostu cala w nerwach...wczoraj w nocy zaczal mnie cholernie bolec jajnik poszlam do WC i jakies plamienie myslalam ze @ nadchodzi.Polozylam sie spac dalej wstaje rano i czysto...teraz poszlam do lazienki i znow plamienie po podtarciu sie i umyciu znow czysto...zadzwonilam do meza i chyba wybierzemy sie do lekarki bo dzieje sie cos dziwnego...strasznie sie boje

Przepraszam ze tak o sobie tylko ale nie jestem w stanie myslec

reklama
Do góry