reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej z rancA:-)

Watpliwosci
Rzeczywiscie jakies dziwne rzeczy. Ale czasem taki ciag jest. Odpocznij posiedz w domku i przejdzie :-) ja nie nawidze takiego uczucia przesladowania pechem bbrrr .
A co do testow hmmm mam mieszane uczucia. Dzisiaj nie robie napewno zrobie kolejny w sb lub niedziele. Termin mam na wtorek i szczerze zaczynam powatpiewac ze moge miec znow takie szczescie za za pierwszym razem sie udaje z clo. Chodz dlugo sie juz staramy to teraz tak konkretnie.. ale ja dziwna jestem. Bardzo bym chciala ale sie boje ze to piekny sen z ktorego sie obudze. Dobra nie mozdze . Zobaczymy co vedzie w weekend.

Malena
&&&& za to by @ nie przylazla :-) ja tez kiedys modlilam sie do sw dominika po stracie Antosia i mam mojego Jasia :-)

Lala
Kciuki mocne za inseminacje. Napewno sie uda. Z clo zawsze sie udaje :-) a bierzesz jeszcze jakis pregnyl czy cus?

Nie chce mi sie wstawac ale musze jeszcze szybko wyrysowac na scianie meble od kuchni i zaznaczyc elekteykowi gdzie gniazdka i wlaczniki bo w sb przychodzi a nas nie bedzie. No i wyjazd do tesciowej 5 h drogiw aucie.

Milego dnia dziewczynki:-)

reklama
Hejo!

Lalka- mi się udało w 3-cim cyklu z clo. Mam nadzieję, że Tobie pomoże już w 1 cyklu. :-)

Wątpliwości- ajej, to Ci się szereg rzeczy przytrafił. :no: Może Panowie jak zobaczą, że za kierownicą siedziała taka ładna Pani, to przymkną oko na przekroczoną prędkość i telefon w ręku! :cool2:

Ewelinka- tak, to prawda, nasze życie się teraz toczy tylko od wizyty do wizyty, ech. :sorry2:

Aschlee
- Kochana tyle dni @ się spóźnia a Ty tak spokojnie do tego podchodzisz? Ale już siku proszę zbierać i pokazać nam tu te dwie kreseczki! :-)

Malena- tajemniczy post, ściskam jednak kciuki, oby to był ten szczęśliwy cykl. :zawstydzona/y:

Miss- takie bladzioszki jeszcze przed terminem @, to tylko dobrze rokują! Kochana powodzenia Ci życzę! :-)

Blair
- no to kupa roboty Cię czeka, cholera. Jak tam G.? Już definitywnie zakończył pracę w korporacji? Szuka nowej pracy? Teraz pewnie przygotowuje narzeczonej codziennie pyszne śniadanka, co? :-D

Babydust- aby pić inofolic nie trzeba mieć PCO. Skąd wyciągnęłaś takie wnioski? To lek, który po prostu podkręca pracę jajników i tyle. Jest dobrym lekiem wspomagającym bez recepty, polecanym przez ginów, specjalistów niepłodności. Już kilku z nas przyniósł szczęście tu na forum i to w pierwszym cyklu stosowania. :-)

Mligocka, Motylkowa, AsiaSzw, KasikP- Buziaki Kochane! :**

Ja dzisiaj mam ostatni egzamin na Uczelni. Dzięki mojemu Szymkowi, który daje mi teraz dużo energii mam jak na razie same 5-ki. Ostatnio to nawet Pan Doktor podwyższył mi ocenę, bo jak to powiedział "zauważył, że na egzamin sama nie przyszłam, hihi". Musiałam się chwilę najpierw zastanowić o co chłopu chodzi, bo przez stres na egzaminie ustnym zapomniałam chwilowo, że jestem w ciąży, hihi. :-D

Milego dnia! Życzę samych dwóch kreseczek dzisiaj i w najbliższym czasie!

Dzien dobry :)
Ja pedze do pracy wpadlam sie tylko przywitac dziewczynki :)
Watpliwosc- tez ostatnio ciaglo sie za mna pasmo nieszczesc..ehhh takie zycie ;)
Aschlee i jak teścior??? Bo my tu czekamy wszystkie na wieści ;)
Babydust ja pije inofolic i nie mam PCO to suplement bez recepty wiec moga pic go wszyscy :)
Milego dnia dziewczynki ja pedze do pracyyyyy

Witam dziewczyny.

Watpliwosci dlaczego tak rzadko do nas zagladasz??

Anulka, KasikP buziole!!

Rurka ja tez mialam @ 19 maja ;-)

Ja wczoraj padlam. I nie moglam sie dzis obudzic :-( jak juz wstalam zrobic mojemu sniadanie i obiad do pracy to dalej mam zgona.
Pozdrawiam z wyrka ;-)

Aschlee nie trzymaj nas w niepewnosci!

Dzien dobry ;)

Wątpliwości oby dzis było lepiej ;)

Lalka &&&&& za dzis

Anulka powodzenia :*

Jak ja sie ciesze ze weekend za pasem :) jutro idziemy na parapetowke do znajomych :)
A dzis moi Rodzice obchodzą, uwaga.... 40 rocznice slubu ;) jutro jadą do spa bo z Bratem wykupiliśmy Im w prezencie pakiet weekendowy z zabiegami :) a za tydz impreza :)

Miłego dnia Kobietki :*

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Malena, miło Ciebie znowu widzieć :) Kciuki za dobre wieści.

Iwo, piękne dziecie :D

Anulka, powodzenia na egzaminie.

Brrr, dziękuje że pytasz:* U moich dzieci dobrze, ale coś rano starsza trochę pokaszlała. Boję się, że się rozchoruje. A w planach mamy wycieczkę jednodniową do Trójmiasta.

Aschlee, Rurka, kciuki za ll kreseczki :)

Do góry