reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej
Po generalnie ok. Lekko cos mnie pobolewa i leci ze mnie... I chyba odszedl stres bo chce mi sie plakac.
Jakowody ok ale kwestia tego czegos plywajacego w macicy 3 cm ( choc sorki za opis cos wlasnie duzego ze mnie wylecialo bo az chlusnelo). Do tego zauwazono wsteczny odplyw zylny do macicy - czyli jak dobrze rozumiem zylaki . Nie wiem ;(
Miss ja widze bladziochy ;)

Hej laski.

Kasikz dobrze ze jestes po. Dzielna jestes. Bedzie dobrze jestem tego pewna.

Missssss ty wiesz!!!! Nic nie pisze ale swoje wiem. Moze idz na bete i do gina szybko. Mialas przejscia wiec moze warto by bylo lutke odrazu wspomagajaco.

Ja dzis troszke pochodzilam i doszlam do wniosku ze moj lokator wypija ze mnie cala energie. Padam na ryj.

Dzieki dziewczyny za wiare ;-) dzisiaj znow pachwinki bola wiec moze jest nadzieja.

Asia
Ja mam caly zestaw :-) lutke, acard ktiry biore na wlasna reke bo inny lekarz mi zastrzyki z jasiem jak bylam przepisywal z heparyny. Wiec stwierdzilam ze jak ten nie chce to przy zespole antyfosfolipidowym bede go brala. Lekarz moj nie wierzy ze sie cos wykluje bo na monitoringu w dniu mega pozytywnego testu owu mowil ze nic z tego cyklu nie bedzie bo nie ma dominujacego pecherzyka. Jakbym dzis do niego poszla to juz calkiem za oblakana by mnie wzial. Nie nastawiam sie az tak mocno chociaz czuje conieco cos. Zobaczymy na weekend.
A Ty Asiu oszczedzaj sie slonce i nie przemeczaj. Ja pamietam ze tez chodzilam zaspana wiec spalam poprostu :p idz wiec odpoczywac ;-)

Kupilam dzis meble do kuchni. Tzn zamowilam... cena tylko mnie przerasta... 4100o_Oo_O:-!

Kasikz nie zamartwiaj sie na zapas. Napewno bedzie ok.

Mississ jak bys poszła na bete to bys wiedziala na 100%. Przemysl to zamiast kupowac tyle testów. A bladziochy sa i to takie całkiem całkiem, ze nawet przez komorke widac. Kciuki &&&

A kuchnia to pod zamowienie? Bo to i tak nie drogo mi sie wydaje...

reklama
Do góry