reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzień dobry, choć wcale nie taki dobry, bo zimno i deszczowo. Pomyśleć, że to już prawie końcówka czerwca brrrrrrrrrrrrrrrrrr!

AsiaSz
piękne zdjęcie, gratulacje!

missiiss trzymam za test, będzie OK!

kasiz powodzenia!

Ja juz po . Dzieki dziewczyny. Teraz czekam na wypis i wynik. Jakowody drozne. Cos bylo jednak duzego w macicy prawdopodobnie pecherzyk powietrza ale zastanawialy sie czy to nie polip lub miesniak;) i teraz bede sie martwic

Dzien dobry ;)
Witam sie z pracy zasowam od rana..blechhh pigoda paskudna rano zimno wialo szaro buro a tetaz slonce wychodzi ;)
Widze ze wszystkie mamy takue same odczucia po infolicu moze to dobrze;) mu dzis jest dziqnie mokro ;) hihi ale sluzu brak...
Kasikz jak samopoczucie po ???
Iwo ciesze siw ze wszystko u ciebie dobrze ;)
Blair na dwie kreski sie nie nastawiam.. pisz do nas czesciej ;)
Motylku dziekuje za zaproszenie co do terminu sie potwierdze ;)
Anulla Asiuka kisssss:* moje obzarciuszki ;)

tesu.jpg
boże swięty co sie namęczyłam zeby wam to wgrać to masakra jakaś :baffled:
ale ja i tak spokojnie czekam i sie nie nakrecam :) mąż tylko się wkurza bo lata z gory remontu to do komorki to do kompa hihi :) namęczyłam się ale jest.

tak myśle o tym inofoliku. ja chyba też go zastosuje jak nic nie wyjdzie w tym cyklu. :) może i na mnie pozytywnie on zadziała :) ten pre test to z dzisiaj jest w miare na swiezo a tamten z rozowym to wczorajszy już wyschęty to wiadomo jak ktoras pisała ze mocniej widać jak wyschnięty. zobaczymy co bedzie w sb albo niedziele

Załączniki

• tesu.jpg
    tesu.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 85
reklama
KasikP u mnie dzisiaj jajnik wariuje. Mam nadzieję, że to na korzyść. Jeżeli chodzi o inofolic, to nie wiem, czy on miał na to jakiś wpływ, ale nawet mój mąż wczoraj zauważył, że strasznie mokra jestem :) (sorry za szczegóły). W ogóle ogólnie Ja też tak się czuję. Czytałam gdzieś na innym forum, że dziewczyny stosujące inofolic chwaliły się, że bardzo im się poprawił śluz płodny. Zobaczymy.

Do góry