reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej. U nas dzis leje od rana paskudna pogoda zimno brrr.

Asia fajna ta fasolka twoja. Zeby rosła zdrowo &&&

Iwo wow 400 gram super. To czekamy na zdjecia.

Mississ robilas dzis testa? I dawaj fotke tego wczorajszego bladzicha.

Mnie mdlosci mecza juz nie tylko poranne. Muli mnie praktycznie cały dzien i co chwile musze coś przekąsić.
Dzis mi sie śniło ze bylam na usg i lekarz nie widział zarodka. Ale to tylko sen wiec odrzucam negatywne mysli.

Milego dnia.

reklama
Witam się w 16 tyg. wg OM:laugh2:

Iwo
- ale super wieści, gratuluje! Ala- śliczne imię :-)

Miss- oby bladzioch ciemniał! Mocno sciskam kciuki! Pokaz foto koniecznie ;-)

Gabis- sny sa odwrotnoscia, wiec glowa do góry Kochana. Oby ten gin nie okazal się takim konowałem jak tamten. :no:

Asienko- Twój kropek jest cudny! :laugh2:

Hey ;-) ....
Witam w ten słoneczny poranek ;-) ....

Asiu ! Cudenko ! Az na patrzeć się nie moge ....

Gabis wysyłam troche sloneczka ;-)

Iwo piekna waga ;-)

Anula tozto zaraz polmetek ;-) ....

U nas dzis ważny dzień, koniec roku szkolnego. ..mlody zmienia szkole od września ....
Juz mi sie lezks buja....

Inofolik sie skończył upss musze popedzic do apteki .... dzis mam wolne hehe .... laba a w pracy kontrola ;-)

Dominika... święta racja z tymi testami!!!! Ja ostatnio trzymałam ten test i trzymałam (co bladziocha wypatrzyłam) fakt że druga kreska pojawiła się w pierwszej minucie ale tak jakby jej nie było... jak pasek wysechł to była bardziej widoczna... tylko, że to pewnie jakieś odbarwienie tylko było a ja głupia się nakręciłam... kolejne dwa testy ciążę wykluczyły.... a dzisiaj już bardziej okresowo więc pewnie dziś/jutro dostanę.
Idąc za Twoim przykładem nigdy więcej nie będę trzymała testu... no chyba że pozytyw.. to na pamiątkę :-)

Anula1988 WOW to juz 16 tc. No pięknie. To Szymus sie juz chyba niezle wierci w brzuszku ;-)

Anula88 biore słoneczko w kazdej ilości. U nas leje coraz bardziej.

Rurka,większość kobiet pomyślałaby z nadzieją, że to ciąża- dlatego ja po upływie czasu podanego na ulotce wyrzucam test, a może zrób z krwi test ciazowy.
Kochana, u mnie też pewnie przyjdzie wredna @.. Dziś pojawiło mi się na papierze "nierozciagliwe mleko..", teraz juz nie ma, ale czuje mokro..Organizm jak nic płata psikusa! Obawiam sie, ze jak ovu sie przesunela, to @ moge dostac nad morzem...No nic, nic na to nie poradzę.
Lecę dalej układać klocki z synkiem;) Miłego dnia.
Miss, odezwij się do nas!

Hej hej ja dzisiaj wolne wiec dlatego pozniej.
Dzisiaj tez bladzioch ale z komorki nie dam rady wrzucic zdjecia. Moze pozniej bo narazie jade jeszcze do budowlanego sklepu po kilka rzeczy i trza sie brac za remont. Ja wlasnie te bladzicchy to z prymruzeniem oka bo wiadomo ale dwa roznej firmy i dzisiaj bladzioch wyskoczyl po 7 minutach a nie jak wczoraj nie wiadomo po ilu. Z reszta teraz dla pewnosci zrobie testa dopiero w sb lub niedziele. Nie bede sie nakrecac bo nie ma po co. Nie jestem smutna ani uradowana narazie luzik zobaczymy co bedzie w sb czy niedziele.

Lece kochane !

reklama
Dzień dobry

Aj zapomniałam wczoraj

Asiu - &&& za dobre postępy w ciąży. Oby takk dalej

Iwo - fajnie że jest dobrze. A jak nie będziesz się za bardzo przemęczać to i będzie dobrze i rzadne komplikacje nie będą CVi groźne.

&&& za to by bladziochy stały się krechami ;-)

Jak pisałam i późno wstałam. Tenisówki wyprałam zaraz ide je wywiesić. pies nakarmiony, ja też :-D posprzątałam troszkę jeszcze tylko naczynia z wieczora, M raczej nie rusza tego bo jak zwykle za bardzo zmęczony a ja jak wróciłam to tak mnie nogi bolały że nie wiedziałam gdzie mam je wsadzić.
U nas chmury z przewagą słońca. Na termometrze teraz 18 stopni więc chyba nie będzie tak źle. Noga bolała mnie na zmianę pogody. Jk zwykle na ładną :-D mój prywatny barometr.

Ula - znowu znikneła...

PA

Do góry