reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Missiis, miło Ciebie widzieć :* Wiedziałam, sens końcu zobaczysz swoje upragnione II kreseczki. Co tam u Ciebie?

Aschlee, jak tam?:*

Blair, kazik, watpliwosci, mligocka, kasia, Jołasia, kolej na Was i Wasze dwie kreseczki.

Rurka, ja po poronieniu mam problem z wyliczeniem @. Raz jest po 45 dniach, raz po 30 dniach, a innym razem po 28. Mam nadzieję, że szybko mi się ureguluje.

Asia, piękny fasolek :D

Motylku, jak się czujesz?

Anulka, gratuluję synka:* Mychunia, poraz kolejny piszę, ale gratuluję równy synka :* Wasi Panowie pewnie zachwyceni :)

reklama
Missiiss mnie tez sie wydaje ze ta cena jak za kuchnie wcale nie jest bardzo duza :tak: Piekne bladziochy kochana oby teraz ciemnialy.Trzymam kciuki &&&&

Malus dziekuje ze pytasz a no ja czekam dalej na @...a co u Ciebie jak tam Dziewczynki? Mam nadzieje ze w pracy tez sie chociaz troche poukladalo.

Aschlee, &&&& aby ten brak @ oznaczał ciążę. W pracy u męża na razie dobrze. Teraz siedzi na urlopie i do tej pierwszej pracy idzie dopiero 4.07, ale za to do drugiej jeździ na 17-tą i wraca 21/22-ga. I tak mamy dużo czasu dla siebie. Wiem tyle, że M nie zostanie zwolniony, bo to jacyś idioci z tej pracy plotkę rozpuścili o zwolnieniu. U mnie ogólnie ok, ale za bardzo nie chce tu pisać, bo widzę że coraz więcej dziewczyn zaszła w ciążę i nie chce się nakręcać. Nie staramy się o dziecko i smutno mi się robi. Na ciężarówkach nie mam tego, że jak czytam dziewczyny, to chce zajść e ciążę. Nie wiem dlaczego tak ze mną jest. A poza tym M od dwóch dni smarcze się i muszę uważać, aby dziewczynki nie rozchorowały się.

Jak z Twoją córeczką? Byłaś na bilansie, czy u Was nie ma?

Malus
Dziekuje ciebie tez milo znow widziec :-D jeszcze nie potwierdzine wiec ciii ;-)

Malo za kuchnie??? Matko. No fakt ja nigdy kuchni nie kupowalam :p ale nie to nie na wwymiarrobione tylko ukladalam z szafek dostepnych :-) ale pocieszylyscie mnie ze to niedrogo:-)

A na bete poszlabym ale jutro z rana wyjezdzam wiec nie mialabym jak odebrac

Malus heh nie uwierzysz ale tez mialam pytac o bilans u nas tez sa nawet bardzo czesto u nas sie to nazywa badanie U ;-) bylam z nia sprawdzali kolory, liczenie do 10 jak koloruje i rysuje,ile slow zna w jezyku obcym,czy rozumie urywek przeczytanej bajki, czy umie opowiedziec co widzi na obrazku i takie tam bzdury...balam sie jak diabli bo wiadomo nie zna perfekcyjnie jezyka ale dala rade i wychodzi na to ze sporo wyprzedza swoich rowiesnikow.Lekarka powiedziala zeby nie pisac z nia literek i cyferek bo potem w szkole bedzie sie nudzila ( nie wiem czy mowila serio czy zartowala) na razie poprzestalysmy na literce N.No i zaszczepili ja na ospe...mialam watpliwosci czy sie zgodzic ale w koncu lekarka mnie przekonala. A u Was jak tam po bilansie?Mam nadzieje ze ta choroba przejdzie bokiem i ze Dziewczynki sie nie zaraza:tak:

Ostatnia edycja:
Aschlee, fajnie macie z tymi bilansami. U nas to ważą, mierzą i spradzają jak dzieci chodzą. Dostaliśmy skierowanie do ortopedy, bo niby prawą pięte daje do środka i dopiero wizyta na 6 listopad. No i kazała kobieta powiedzieć dla Oliwki słowo "ryba i żaba". Nie powiedziała "r", to dostaliśmy skierowanie do logopedy i wizyta na 14 sierpnia. Idziemy, bo nie zaszkodzi pójść na taką wizytę.

Missiis, już na stałe wróciłaś na forum? Co do kuchni, to zależy ile szafek za te pieniądze.

Malus pewnie ze nie zaszkodzi isc a przynajmniej bedziecie mieli pewnosc ze wszystko jest w porzadku:tak:Matko ale do tego ortopedy to terminy kosmiczne gdzie tam listopad:szok:

Aschlee. a który u Ciebie dzień cyklu dzisiaj? ... hmmm poczekamy sobie razem... u mnie 38 dc....chyba.. już się zaczynam gubić..:baffled:

Witam :)
Pewnie mało kto mnie tu pamięta. Ostatnio cos mnie natkneło zaglądam na forum na tu miła informacja - gratuluje Asiu Szw :))))) Maluś ja dlatego nie bywam na forum regularnie, za bardzo wkreca. Aschlee oby to fasolka była:))))Mississ gratuluję:)
Powodzenia dziewczyny :)
Tak wpadłam tylko na chwile.
Buziaki
Pa

reklama
Do góry