reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Babydust witaj :)

KasikP to czekamy na efekty teraz dwukreskowe ;)

Julia aha rozumiem. Kochana na prawdę z osadami wole sie wstrzymać, w pracy tez powiedzieli ze po samym TIBC nic nie wywnioskujemy, moze sie okaże ze pozostałe parametry w normie a Twa uroda taka... Nie martw sie to sie pewnie da skorygować :) jesli chodzi o żelazo to bedziesz miała najlepsza konsultacje w PL ;) serio ;)

Gabis dzięki za info ;*

Rurka brak objawów to tez objaw :)

Dominika może sie przesunąć, moze byc tak ze z jednego jajnika masz ovu pózniej niż z drugiego

Asiu zakochałam sie w dropsiku! Piękny!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ja po pracy wykąpan, najedzona, zaraz kłade się do wyra. Dzisiaj na nogach całe wieki spędziłam. Badania, statystyki, tabelki, raporty...bla, bla, bla. Nudy.
Jutro chyba wstane bardzooo pózno.

Dobranoc.

Fajny ten Twój dropsik! :) Dla matki taki widok jest bezcenny.
Miss, odezwij się, 3 mam &&&&.
Dzięki Blair za odpowiedz, jajniki juz nie cmia,teraz już w ogóle nie mam zludzen.
Rurka,
Miss,
Mligocka,
3 mam kciuki i czekam na Wasze teściki z || kreseczkami;)
Miłego dnia!

Mam za sobą bezsenną noc. Czyżbym aż tak się stresowała powrotem do pracy?:-D A mojego chłopa za to chrapanie to uduszę, gorsza że nic nie daje przewalanie z boku na bok:szok:
Nie wiem jak przetrwam te 12 h . Jeszcze mam okrutny katar.
U mnie sypie żabami z nieba, zimno jak diabli, aż szkoda że moje wolne dobiegło końca, bo nosa za drzwi nie chce się wystawiać.
Miłego dnia dziewuszki.:-)

Dominiczka-
trzymaj kciuki , coby w końcu chciała się ta druga kreseczka ukazać :)
Asiulka- piękności!.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki

Alusia ma się dobrze. Wazy 400g. Wymiary ma trochę mniejsze niz suwaczek oprócz długich kończyn :-D Temu lekarzowi szyjka wyszła prawie 5 cm :szok: więc na tym polu spokój. Mam 11 fotek po południu coś wstawię.
Niestety mam łozysko przodujące, jest szansa że sie podniesie a jak nie to CC. Moga pojawić się krwawienia czym się zmartwiłam bo ja raczej z tych bezproblemowych :crazy:

ps. widziałam dropsika PIĘKNY!!!!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki,
wpadłam przysłać trochę fluidków: łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Asiu, moje gratulacje, dropsik jest piękny, dbaj o siebie!!!!! Bardzo sie cieszę.
P.S. Jak będziesz we wrocku to na kawke zapraszam...

Miss, &&& mocno trzymam aby bladzioch przerodził się w piękną wyraźną kreseczkę :)

Za resztę staraczek też oczywiście trzymam kciuki &&&&&&&&&&

reklama
ja tez spac nie moge od jakiegos czasu chyba to juz bedzie z 2 miesiace :(
codziennie budze sie kolo 5 rano :(
stres z pracy obawiam sie ze nie bedzie pomagal w zafasolkowaniu :(

no nic zycze wam milego dnia
jeszcze tylko jutro i piateczek :)

Do góry