reklama
Babydust witaj
KasikP to czekamy na efekty teraz dwukreskowe
Julia aha rozumiem. Kochana na prawdę z osadami wole sie wstrzymać, w pracy tez powiedzieli ze po samym TIBC nic nie wywnioskujemy, moze sie okaże ze pozostałe parametry w normie a Twa uroda taka... Nie martw sie to sie pewnie da skorygować jesli chodzi o żelazo to bedziesz miała najlepsza konsultacje w PL serio
Gabis dzięki za info ;*
Rurka brak objawów to tez objaw
Dominika może sie przesunąć, moze byc tak ze z jednego jajnika masz ovu pózniej niż z drugiego
Asiu zakochałam sie w dropsiku! Piękny!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
KasikP to czekamy na efekty teraz dwukreskowe
Julia aha rozumiem. Kochana na prawdę z osadami wole sie wstrzymać, w pracy tez powiedzieli ze po samym TIBC nic nie wywnioskujemy, moze sie okaże ze pozostałe parametry w normie a Twa uroda taka... Nie martw sie to sie pewnie da skorygować jesli chodzi o żelazo to bedziesz miała najlepsza konsultacje w PL serio
Gabis dzięki za info ;*
Rurka brak objawów to tez objaw
Dominika może sie przesunąć, moze byc tak ze z jednego jajnika masz ovu pózniej niż z drugiego
Asiu zakochałam sie w dropsiku! Piękny!
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
papryczka_
Fanka BB :)
Fajny ten Twój dropsik! Dla matki taki widok jest bezcenny.
Miss, odezwij się, 3 mam &&&&.
Dzięki Blair za odpowiedz, jajniki juz nie cmia,teraz już w ogóle nie mam zludzen.
Rurka,
Miss,
Mligocka,
3 mam kciuki i czekam na Wasze teściki z || kreseczkami
Miłego dnia!
Miss, odezwij się, 3 mam &&&&.
Dzięki Blair za odpowiedz, jajniki juz nie cmia,teraz już w ogóle nie mam zludzen.
Rurka,
Miss,
Mligocka,
3 mam kciuki i czekam na Wasze teściki z || kreseczkami
Miłego dnia!
mligocka
Mam za sobą bezsenną noc. Czyżbym aż tak się stresowała powrotem do pracy? A mojego chłopa za to chrapanie to uduszę, gorsza że nic nie daje przewalanie z boku na bok
Nie wiem jak przetrwam te 12 h . Jeszcze mam okrutny katar.
U mnie sypie żabami z nieba, zimno jak diabli, aż szkoda że moje wolne dobiegło końca, bo nosa za drzwi nie chce się wystawiać.
Miłego dnia dziewuszki.:-)
Dominiczka- trzymaj kciuki , coby w końcu chciała się ta druga kreseczka ukazać
Asiulka- piękności!.
Nie wiem jak przetrwam te 12 h . Jeszcze mam okrutny katar.
U mnie sypie żabami z nieba, zimno jak diabli, aż szkoda że moje wolne dobiegło końca, bo nosa za drzwi nie chce się wystawiać.
Miłego dnia dziewuszki.:-)
Dominiczka- trzymaj kciuki , coby w końcu chciała się ta druga kreseczka ukazać
Asiulka- piękności!.
Ostatnia edycja:
iwo:)
Hej dziewczynki
Alusia ma się dobrze. Wazy 400g. Wymiary ma trochę mniejsze niz suwaczek oprócz długich kończyn Temu lekarzowi szyjka wyszła prawie 5 cm więc na tym polu spokój. Mam 11 fotek po południu coś wstawię.
Niestety mam łozysko przodujące, jest szansa że sie podniesie a jak nie to CC. Moga pojawić się krwawienia czym się zmartwiłam bo ja raczej z tych bezproblemowych
ps. widziałam dropsika PIĘKNY!!!!
Alusia ma się dobrze. Wazy 400g. Wymiary ma trochę mniejsze niz suwaczek oprócz długich kończyn Temu lekarzowi szyjka wyszła prawie 5 cm więc na tym polu spokój. Mam 11 fotek po południu coś wstawię.
Niestety mam łozysko przodujące, jest szansa że sie podniesie a jak nie to CC. Moga pojawić się krwawienia czym się zmartwiłam bo ja raczej z tych bezproblemowych
ps. widziałam dropsika PIĘKNY!!!!
Ostatnia edycja:
agniecha83
Cześć dziewczynki,
wpadłam przysłać trochę fluidków: łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Asiu, moje gratulacje, dropsik jest piękny, dbaj o siebie!!!!! Bardzo sie cieszę.
P.S. Jak będziesz we wrocku to na kawke zapraszam...
Miss, &&& mocno trzymam aby bladzioch przerodził się w piękną wyraźną kreseczkę
Za resztę staraczek też oczywiście trzymam kciuki &&&&&&&&&&
wpadłam przysłać trochę fluidków: łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Asiu, moje gratulacje, dropsik jest piękny, dbaj o siebie!!!!! Bardzo sie cieszę.
P.S. Jak będziesz we wrocku to na kawke zapraszam...
Miss, &&& mocno trzymam aby bladzioch przerodził się w piękną wyraźną kreseczkę
Za resztę staraczek też oczywiście trzymam kciuki &&&&&&&&&&
reklama
ja tez spac nie moge od jakiegos czasu chyba to juz bedzie z 2 miesiace
codziennie budze sie kolo 5 rano
stres z pracy obawiam sie ze nie bedzie pomagal w zafasolkowaniu
no nic zycze wam milego dnia
jeszcze tylko jutro i piateczek
codziennie budze sie kolo 5 rano
stres z pracy obawiam sie ze nie bedzie pomagal w zafasolkowaniu
no nic zycze wam milego dnia
jeszcze tylko jutro i piateczek