reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Rurka
To ja && w takim razie trzym :-)

No dziwczyny ja tam z rana jak siknelam to nic nie widzialam a on mi fote przeslal na maila i nawet widac. Za 30 min bede w domu to postaram sie siasc na tablecie i spprobowac wam przeslac bo tak moja durna komora nie podola. A jak nie dzis to jutro z ranca dwa bo zasiade na kompie u rodzicow na dole. Ciekawe co jutro bedIe. Pretesta kupilam. Masakra ale jestem podjarana.... zeby tylko klopsa nie bylo

reklama
Miss, oby to była fasolka:) musi być! :)
Dziewczyny, nie jestem zwolenniczką trzymania testów po czasie podanym na ulotce, bo wiadomo dochodzi później do różnych reakcji chemicznych.
jak napisała koleżanka wcześniej, wstaw tescik zobaczymy forumowym okiem;) Melduj się z rana po testowaniu;)

Orientuje się może któraś z Was, jak to jest z tą ovu? Moze sie przesunac o tydzien?

miss- od dzisiaj jesteś moja forumową muzą, jak się Ciebie czyta od razu lepszy humor :-) Oby Twój bladzioch ciemniał , tego Ci życzę. :)

Asiulka- kciuki za wizytę.

Idę w wyro, jutro do pracy na 7, aaa ratunku, pogońcie mojego lenia!:-D
Dobranoc.

Prosze oto moj dropsik :-)

Załączniki

• 1403722663923.jpg
    1403722663923.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 74
  • 1403722673279.jpg
    1403722673279.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 95
noo super Asia.... uważaj dalej na siebie ;) a Twój mały dropsik niedługo będzie kluseczką :-)

missii - no no bladzioch ... to jutro już powinno być ciemniej...:-D u mnie też niby bladzioch był... ale mam nadzieję, że u Ciebie to prawdziwy bladzioszek

reklama
Do góry