reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malus, tule mocno, mam nadzieje że po tych tabletkach oczyścisz się do końca. a jak Twoje dziewczynki, zdrowe?

Aschlee, przykro mi :( tulę

Miss, dobrze że się odezwałaś :) A jak w pracy sie układa? &&& za badania!!!!!!!

My zaraz zmykamy na imieninki do mojej mamy. Chwila odprężenia się przyda, miłego wieczoru życzę

Ostatnia edycja:
Aschlee - nie smutasuj się! Zobacz jaki prezent możesz mężowi na walentynki zrobić:)

Ja muszę się postarać jeszcze mocniej bo mój mąż ma urodziny w październiku. Moja przyjaciółka też spod wagi wiec ten znak mi idealnie pasuje :)

agniecha, dziękuję że pytasz o dziewczynki :* Tak zdrowe, ale źle jest, bo przyjechał syn szwagierki, który na 4,5 roku i Kochanego Piotrusia nie można nawet pogłaskać, bo płacze, że go boli. Czepia się Oliwki, a teście cały czas maja pretensje do mojego dziecka, że zaczepia Piotrka ;/ Uderzy ją to nie widzą, ale jak ona go uderzy to wielkie halo jest od razu. Nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku ;/ Jest mi źle, płakać się chce. Szkoda, że M musiał do pracy na 17-ta jechać i wróci dopiero nad ranem :(

Mam nadzieje, że tabletki pomogą. Dzisiaj wieczorem wezmę pierwszą i ciekawa jestem jak mój organizm zareaguje na coś nowego.

Aschee, przykro mi <przytul:mad: Kochana, ale jaki masz ten niby okres? Jeżeli jest inny to jest jeszcze szansa. Trzymam mocno &&&&&&& aby tak było :*

Aschlee- branża medyczna, mówisz. Uchyl no rąbka tajemnicy, bo mnie ciekawość zżera. Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do piekła ale...:-)

Iwo, wagi są fajne :) żartuje sobie bo ja te z z października :) A więc ja bede egoistyczna i chcialabym bardzo sobie zrobić prezent na urodziny :)
Co do listy to ja tez nie widza całej....

Maluś, nie płacz bo dziewczynki zobaczą Zobacz załącznik 602311

Załączniki

• onajego.gif
    onajego.gif
    6,6 KB · Wyświetleń: 99
Ostatnia edycja:
reklama
iwo, nie wiem co się dzieje, ale nie widzę listy. Jeszcze raz ja wklejam.

Starające się: 17
II kreseczki:
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 24.12
pati... - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12

Anka10222 - @ 30.12
Conti - @ 2.01 25
Styczeń
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 6.01
Gochson - @ 12.01 4
mumminka - @ 17.01
mligocka - @ 18.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01

Agaawa - @28.01
iwo:) - @ 29.01
agniecha83 - @ 31.01
Luty
Aschlee25 - @ 4.02
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea, ,nadzieja210,mychunia6,aureolcia,agamemnon,wandzia _23,aina110,celta,susel,malena100,Anula1988,Missis s1301,fox,

Do góry