reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam z samego rana, no tak południe będzie się zbliżać a ja to nazywam - Rano:-D
Asia melduje się ;-)Chętnie zaopiekuje się Twoimi testami ovu :happy2:
Asia, musi być dobrze, nie inaczej !
Pasuje w końcu wygrzebać się z tych pieleszy i poczłapać na śniadanie.
Może dzisiaj rower? Jedzie któraś?:-p
Tak to dobra myśl. Ahoj przygodo !:-D
Pozdrawiam wszystkie dziewczęta.

Jestem jestem Kochane tylko jakas zdolowana zrobilam test 25 wieczorem i niestety nie bylo nic wiec DOOPA BLADA.
Zastanawiam sie czy nie odpuscic.Nie kazdemu jest pisane 2 Dziecko
Milego dnia wszystkim

Asiu staram sie ale widocznie ze mna cos nie tak jest...prosciej chyba bedzie tak niz czekac i wiecznie niepowodzenia....jest mi tak cholernie zle jestem taka wsciekla ze to nie do opisania...ten na gorze w chanski sposob robi sobie ze mnie jaja...wychodzi na to ze cykle mam tak nieregularne ze nie nie bede nawet potrafila okrreslic kiedy dni plodne a przeciez nie bede non stop na monitoringi jezdzic...gdzie w takim razie k***a moj okres.....za bardzo pod gore to wszystko

Asiulka- całkiem w porządku mój czas ,zwolnieniowy, minął. Czas wypełniony do max. Ale już niedługo kończy się moje labowanie, szkoda:-D Dziękuje że pytasz.
Aschlee -zbyt szybko się poddajesz, zbyt szybko... My, Mamy Aniołkowe to najsilniejsze kobiety na świecie, pamiętaj!. Nosek do góry!.

reklama
Mligocka mialas wztawic fotki domu !! Przypominam sie ;-)

Aschlee nie pisz tak.

" Życ wiarą oznacza zawierzyć całe nasze życie w Boże ręce, zwłaszcza w momentach TRUDNYCH"

To mnie trzyma od kilku dni w ryzach. Nie poddawaj sie!

Do góry