reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

KasikP tak, tak działamy :tak: Też właśnie mam dni płodne, pożyjemy zobaczymy.
My działamy z samego rana, bo inaczej nic by z tego było :-D bo mąż ma nocki. Powiedzcie mi dziewczyny stosujące inofolic, czy też tak jak Ja i KasiP miałyście mocniejsze objawy zbliżającej się owulacji niż przed stosowaniem tego suplementu?

reklama
Może któraś mi poradzi, czuje się w środku bardzo naoliwiona, sprawdzalam ale to nie jest śluz plodny, w ogóle nie sluz...co to może być??

Majdaczku ja bralam inofolic i jakos nawet specjalnie nie czulam ovu a o sluzie juz nie wspomne. Wiec jak widac na kazdego dziala inaczej.

Dominika ja tez tak mialam ;-) w miektorych momentach az mokro mialam wrazenie.

Aschlee - ja nigdy nie płakałam tyle co podczas tych 5 m-cy starań. Szczególnie że wszyscy dookoła zachodzili nawet po jednym strzale lub jednym cyklu.
Masz zwątpienie ale to całkiem normalne. Jeśli to nie ciąża to człowiek chce dostać @ by nie tkwić w impasie.
Jestem tu od października i naprawdę mało komu się nie udaje. Ale co tam pisać przecież sama wiesz!

Majdaczek ja po inofolicu nie czulam pracy jajnikow. Śluz ogolnie u mnie kiepski (tylko wewnatrz). A owu czulam bo strasznie wzdety brzuch mialam wtedy.

Ashlee nie poddawaj sie. Ja tez mam nieregularne cykle. Niestety to nie ulatwia ale da rade;) jak bedziesz mierzyc temp to pomoze troszke ogarnac. Do tego po poronieniu cykle czesto wariuja..
A mi przelozyli hsg na czwartek...

Asia, ale to dopiero dzisiaj tak mam.. Zrobiliśmy sobie 4dniowa przerwe, ale chyba trzeba będzie jeszcze podziałac troche:p
To niemożliwe żeby zaczęły się dni plodne, bo to mokro jest a nie sluz plodny, trochę mnie jajnik medzi, oglupiec można obserwując swój cykl..chyba lepiej podziałac na wszelki wypadek..

Aschlee dziewczyny mają rację, nie wolno Ci się poddawać. Ja też miałam strasznego doła jak @ przyszła, ale jakoś się pozbierałam i ciągnę to dalej. Pocieszam się tymi wszystkimi wpisami dziewczyn, które też miały tak jak my, albo i gorzej, a teraz są szczęśliwe, bo noszą w sobie swojego upragnionego dzidziusia. Głowa do góry i do przodu! :tak:

Może mi się tylko wydaje, że mój organizm zadziałał na inofolic, albo sobie to wmawiam :) Najbardziej się cieszę, że od dwóch dni mam normalną temperaturę, taką jak zawsze przed owulacją.

Ostatnia edycja:
reklama
Asia, dlatego późnymwieczorem zaczniemy działać jak małż wróci z pracy.
Nie wiem, może się przesunęlo i 6dni przed @ ovu będzie i to są plodne... Obawiam sie, ze tak może byc:( ale 16 tak mnie jajniki " napierdzielaly " i miałam typowy nawał plodnego sluzu.Zrobilismy sobie te 4 dni przerwy żeby malz się zregenerowal może nie potrzebnie? Ech...
Nie lubię pisać postów z komórki a do kompa nie chce mi się siadać.

Do góry