reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee nie mów tak kochana. Nikt z ciebie jaj nie robi, a naprwno nir Ten na górze. Wszystko sie dzieje w zyciu po coś. A marzenia spełniają sie w najmniej oczekiwanym momencie. Pamietam jak sama pisalam tu ze nie jest mi dane drugie dziecko, jak mialam problemy z owu, moj mąż mial slabe wyniki nasienia...a widzisz jednak sie udało.
Ten na gorze chce nam jedynie utrzeć nosa żebyśmy nie mialy za łatwo, a moze dlatego zebysmy bardziej docenialy co juz mamy.
Wiec Aschlee głowa do góry i usmiech na twarzy!

reklama
Ashlee, nie bierzesz pod uwagę tego, ze stezenie hormonu jest jeszcze małe i dlatego test nie wyszedł? Przecież jest tyle kobiet, które ujrzały || kreseczki gruuubo terminie, nawet po tygodniu.Test testowi nierowny, nawet tej samej firmy moga dawac rozne wyniki.Glowa do góry! Wierze, ze się uda:)
Może za wcześnie na takie pytania, Asia,masz jakieś przeczucie odnośnie domownika w brzuszku?
Ważne by zdrowe!

Dominika to samo powiedzial moj maz ale chyba nawet nie chce tak myslec bo takie ludzenie sie bedzie bolalo jeszcze bardziej...nie wiem co myslec.Kompletnie nie czuje sie jak na @...wg monitoringu miala byc wczesniej niz 21 a tu dzisiaj 24 a jej dalej nie widac

aschlee... heh z tego co czytam to możemy sobie podać rękę... czuję się tak samo jak ty (psychicznie)... jakbym swoje posty czytała... to teraz nic tylko zatestować jutro i wrzucić dwa testy z wielkimi tłustymi krechami :-) dobrze by było, co?

Poczekaj jeszcze 2 dni, zrób test a jeśli nie wyjdzie i @ nadal nie przyjdzie to na betę, Aschlee jakaś przyczyna musi być-był duży stres, długa podróż, przeziębienie się przyplatało, dieta ostra, jesli bierzesz leki może reakcja na jakiś lek? Prześledz cały cykl.Jesli nie to wirowania jest test i ta wieczorna pora.
jakiego testu używałas, o czułości 25 ? Poczytaj sobie opinie, ile kobiet miało podobnie test negatywny, a tu rozwijała sie ciąża.
Zrób bilans objawów na @ i na ciążę, tylko tak bez doszukiwania na sile, choć każda kobieta jest inna i każda ciąża tez, to spróbuj przypomnieć sobie jakie objawy i nastroj Ci towarzyszyly.
Może to pomoże. Znasz swój organizm, wiec nie lekceważ swoich iodczuć.

reklama
Dzien dobry;)
Dziewczynki trzymam kciuki za testujace dziewczynki !!!&&&&:)
Ja wczoraj myslalam czy ktoras z was tez bola jajniki i widze ze sama nie jestem bola mnie naprzemiennie majdaczku jajniki raz mocniej raz mniej wedlug ovuf mam dni plodne wiec dzialamy ;)
Brzuchatki jak sie czujecie????

Do góry