reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

i ja o poranku się witam :-)
U nas bardzo słonecznie i chłodno. Więc i może coś ładnego się zapowie:confused:
Dobra. Tutejszych lasów nie znam ale wyruszam poszukać jagód... Ponoć już u nas są.
PA

reklama
Witam dziewczyny. U nas na razie słonecznie, choć szału nie ma :)
KasikP Ja też na inofolicu i nie wiem czy sobie to wmawiam, ale od wczoraj bolą mnie jajniki (zawsze mnie bolały, ale nie aż tak i nie tyle dni przed owulacją) i strasznie mam wrażliwe piersi. Bolą jak cholera. Mam taką cichą nadzieję, że mój organizm po tym specyfiku naprawdę zaczął działać pełną parą. Organizm zaczął działać i my też :tak: Mój wczoraj zaczął nocki, ale stwierdziliśmy, że nie możemy przegapić tego tygodnia, bo jak teraz nie będziemy działać to cały ten cykl możemy spisać na straty, więc działamy z samego rana jak tylko wraca :-):-) Miłego dnia życzę

Hej dziewczyny - fajnie się czyta jak tu taki ruch :)

Asiu - pytasz o połówkowe? To dopiero jutro i to po18.

Mississ - może lepiej na allegro testy kupić jeśli chcesz robić codziennie.

Witam, któraś z dziewczyn pisała, że ma cykle nieregularne, podsumować trzeba długość cykli i podzielić przez mc, które sie sumowalo, najlepiej zliczyć sumę z całego roku, w ostateczności z 6mcy.
Wczoraj dokupilam test, czyli nadal mam 2 na stanie :p (pinktest i pre-test) mąż zamówił kolejne 2(pre-testy) z apteki internetowej . Asia, raczej się nie skuszę, jutro to będzie 6 dni przed spodziewana @.Piersi mam trochę ckliwsze, nic mnie nie kuje w podbrzuszu,jajniki się uspokoily,może trochę zmysł węchu mam bardziej wyostrzony nic poza tym . ponadto z obserwacji mojego ciała, wydaje mi się, że 16 czerwca miałam ovu, ale 100% pewności nie mam (wnioskuję po bolesnym kluciu jajnikow i dużej ilości ciągnącego, plodnego sluzu) jak wiadomo ovu mogla byc pozniej, wiec jesli sie udalo i jestem w ciazy to moze byc za wczesnie.Wczoraj przyszły nam śpiwory i namiot i zaraz idziemy go rozkładać.
Asia, jak samopoczucie?
Milego dnia dziewczynki!

Iwo nie wiem czemu ubzduralo mi sie ze wczoraj mialas????

Miss kup jeden na jutro rano a reszte zamow z allegro.

Ja mam na zbyciu testy ovu moze ktoras by chciala???

Kasikz, Dominika no tak po cichu jest duzo lepiej. Mam tylko bezowy wodnisty sluz ze tak powiem ;-) ale ciiii aby nie zapeszac. Jednak pojade do gina jutro moze pozwoli mi wstac z lozka. No i dzis nie bralam jeszcze nospy :-)
Boje sie zapeszyc. Modle sie codziennnie aby bylo dobrze.

Asia
Bedzie dobrze !:-) nie ma innej opcji :-) a z testami to w piatek wyjezdzam do tesciowej wiec zrobie jutro i po jutrze i w sb :p debil ze mnie wiem ;-)
Kurcze to jeest normalnie jak nalog!

A mnie glowa tylko boli i cycochy swedza i znow sie otoczki poiekszyly... fajnie wszystko pieknie a kurna pachwiny nie bola :-( abuuu

reklama
Hej ;-)

Miss, Dominika., Aschlee kciuki za dwie kreski ;-)

Majdaczek dzialajcie owocnie :-D

Asiu super ze juz się poprawilo. Teraz juz musi byc dobrze :-) moze stara krew się oczyszczala...

Kochane staraczki juz Was coraz mniej wiec z moja Dzidzia przesylamy fluidkow moc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)

Do góry