reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej Kobitki!
Jestem, zyje, nie nadrobie :((( doba to dla mnie za malo :/
Na weekend wybylam z moimi, a teraz w wir remontu wpadlam, ciagnie sie to wszystko juz drugi miesiac i konca nie widac. Nie mam sily, jakiegos dola lapie, tyle roboty, a tu juz za 3 tygodnie bedziemy sie starac o dzidziusia i nie zdaze z niczym... No jak sie uda za pierwszym podejsciem oczywiscie, bo wiek juz nie ten. Echhh....
Musze zmienic telefon, bo sie juz mega rozsypal, wiec bede czesciej zagladac z pracy ;)
Pozdrawiam Was wszystkie i kciuki trzymam!!!!

reklama
Dzien dobry.

Ja juz nie spie :-)
U nas w koncu slonko ciekawe ile stopni bedzie, puki co jest 13. Moze uda sie na balkonie polezec ;-)

Mligocka, Gochson, Malus co z wami dziewczynki. Meldunek zdajcie prosze.

Milegoz dnia.

P.s. Iwo jak badanie???

Witam sie z ranca ze smierdzacego pociagu :-) bije sie z myslami testowania jutro :p choc od wczoraj wieczora juz nie czuje pachwin :-( co mnie martwiiii.... jak wczesniej bylam pewna na 80% ze sie udalo tak teraz w ogole :-\ nnienawidze tego czekania bo zeswirowac mozna. Cos czuje ze kupie dzisiaj 3 testy i bede robic codziennie od jutra jak psychol jakis... mnie to by trzebabylo w wiezieniu zamknac na 10 dni przed @!!! Ma ktos wtyki zeby mnie tam wsadzic??
Ehh a najgorsze jest pogodzic sie z tym ze sie nie udalo. Mialam sie tak nie wczuwac i co... i nie wychodzi.

Asia
U nas tez sloneczko ale chlodno jest. :-) najchetniej tez bym sie legla na taras i delektowala sloneczkiem :-)

missiiss mnie też pachwiny ciągną strasznie (miałam tak w drugiej ciąży od początku) i brzuch boli .... też jutro testuję .... chciałam dzisiaj ale na szczęście nie kupiłam testu ... jak coś tam się kluje to jutro powinno być już widać na teście...

Rurka
To kciuki trzymam :-) mnie w dwoch ciazach w sumie w trzech bolaly pachwiny a dzisiaj kurna cos nie :-\ i mam nadzieje ze zaczna.
A co mi tam to ja Ci jutro dotrzymam towarzystwa ;-) mimo ze to dopiero 9 dpo bedzie ale ja jestem chyba uzalezniona od robienia testow :p

Misss, Rurka widze ze jutro trzeba oglosic Narodowy dzien Testowania :-) w tym najlepsza jest Anulka.

Ja trzymam kciuki za was wszystkie. Mam nadzieje ze i Dominika sie skusi na tesciora :-)

reklama
Hej dziewczyny. Witam slonecznie. U nas sie zapowiada ładny dzień niestety w pracy. Jejuu już sie nie moge doczrkac jak bede mogła isc na zwolnienie.

No dziewczyny ale sie testowanie szykuje. Super. Powodzenia i trzymam kciuki.
A Narodowy Dzien Testowania sprzyja II kreseczkom...wiec haloo haloo Anulka zaglądnij tutaj ;-)

Missiiss moze zamow sobie testy na allegro. Wychodzi o wiele taniej i mozna testowac ile sie chce.

Jak sobie przypomne moje poczatki staran to jak teraz czytam wasze posty to jakbym swoje czytala. Też nie moglam sie doczekac i testowalam zawsze przed @ i potem tylko rozczarowanie. Z czasem dopiero nabralam dystansu.
Dlatego dziewczyny mocne kciuki za wasze II zebyscie nie musialy czekac miesiącami.

Ostatnia edycja:
Do góry