reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
Dzień dobry.
mam pytanko do dziewczyn stosujących inofolic, czy wszystkie brałyście po 2 saszetki?
mam pytanko do dziewczyn stosujących inofolic, czy wszystkie brałyście po 2 saszetki?
dziuneczka
hej dziewczyny u mnie już 12 tydzien ciąży byłam na usg i maluszek ma już 5 cm,ruszał rączkami i nózkami i wszystko jest ok
papryczka_
Gabis, mam nadzieje ze było za wczesnie
Co do inofolicu:
Z tego co się orientuje, to ten inofolic wspomaga pracę jajnikow a co za tym idzie staranek o upragnione dziecko tak przynajmniej wnioskuję z odpowiedzi tu na forum.Dobrze byłoby gdyby dziewczyny biorące inofolic zabrały głos w tej sprawie
Nie dziękuję zeby nie zapeszac, życzę również || kreseczki żeby były tak wyraźne tj jak u Asi.
Co do inofolicu:
Z tego co się orientuje, to ten inofolic wspomaga pracę jajnikow a co za tym idzie staranek o upragnione dziecko tak przynajmniej wnioskuję z odpowiedzi tu na forum.Dobrze byłoby gdyby dziewczyny biorące inofolic zabrały głos w tej sprawie
Nie dziękuję zeby nie zapeszac, życzę również || kreseczki żeby były tak wyraźne tj jak u Asi.
majdaczek14
Powtarzam moje pytanko
Czy inofolic brałyście 2 czy 1 saszetkę dziennie?
Czy inofolic brałyście 2 czy 1 saszetkę dziennie?
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Majdaczek ... ja biore 2 ... to mój 1 cykl ... dzis do pytalam Gabis ktora tez brała 2 az do testowania,jak byly 2 kreski zeszla do 1 saszetki a z tego co pamiętam udało jej sie w 1 cyklu na inofoliku " zakropkowac" ;-) ....
ASIU ty chyba tez stosowalas nie?
ASIU ty chyba tez stosowalas nie?