reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny mam pytanie czy czlowiek moze miec w sobie robaka? Ktory sie rusza ...
No kurde jestem juz posrana bo wczoraj pod wieczor czulam ze cos sie rusza w brzuchu??!!!!
Czulam tak jakby ktos mnie kopal,pukal niewiem...zastanawiam sie czy niezwariowalam??!!!
Mysle nad wizyta u gina i usg czy cos mi sie tam nierozwinelo?!;/
Napewno to nir ciazs testy negatyw a tak wogole kopanie to gdzies na 14-15 tydz by bylo...

Ale swir ze mnie:/

Wczoraj pare przed zasnieciem czulam i dzis jak poszlam sie kapac...o co kaman?

Isc do lekarza?

reklama
Julia
Ja mam tak czesto jak popije gaazowanego albo sie napcham slodkiego. Teraz po cesarce jeszcze czesciej czuje jak mi nerwy drgaja. To uczucie jakby dziecko kopalo ;-) wiec nie sadze ze robaka masz w sobie hehe ;-)

heh Julia ;-) zgadzam się z dziewczynami... myślę, że to po prostu wzdęcia ... tez tak mam... jakbym była gdzieś w 20 tc :-)
a u mnie lipa.. zrobiłam drugi test i NIC zero...... a brzuch zaczyna bardzo boleć więc chyba przyjdzie @... i po co to się cieszyć i nakręcać??? nie ma sensu...

missiiss - nie mierzyłam temp... to mój pierwszy cykl starań po stracie.... chciałam na luzie podejść do tematu ;-)
co do terminu @... w moim przypadku to sprawa niezwykle ... hmm zagadkowa bym powiedziała.... dzisiaj 36 dc.... miesiąc temu 47 dni mój cykl trwał... mam nieregularne i długie te cykle...

U mnie najdluzszy cykl to 8'5 miesiaca byl. A tak to 5-6 miesiecy... najczesciej okres wywolywany luteina. Ja to w ogole nie owuluje samoistnie :-\ no ale coz wazne ze clo pomagalo i mam nadzieje ze i teraz pomoze. Takze wiem o czym mowisz z tymi cyklami :-) to tak naprawde nawet nie woesz czy mialas ovu?? Czy jakies oznaki byly?

reklama
no właśnie nie było.... żadnych oznak.... tak naprawde to nie wiem czy była owu a jeśli tak to kiedy..... fujara ze mnie :confused2:... może faktycznie czas zacząć porządniej sie obserwować

Do góry